Koripallo 2016-17

Playoffs II JunnuHonsu - Kipinä 75-66

Joukkueiden voimasuhteet eivät viikon aikana muuttuneet, vaan JunnuHoNsU eteni jatkoon kahden ottelun yhteistuloksella 181-123. Kotona turpiin 49p ja vieraissa vain 9p. Tällaista on koripallo joskus. Isoin tekijä oli varmaan Sirosen Mikan paluu otteluun. Hän on sellainen peluri joka nostaa koko joukkueen tasoa. Nopeajalkaiset junnuhonsulaisetkin joutuivat toteamaan Mikan vaarallisuuden korille ajoissa. Levypalloja tarttuu isompienkin miesten seasta asenteella ja kimmoisuudella. Mielestäni hän on Kipinän historiassa top-5 peluri vähintään. Toivottavasti Mika Sironen jatkaa ensikaudellakin Kipinän paidassa.

JunnuHonsun valmentaja Teemu Särkkä peluutti viisaasti antaen heikompienkin pelureiden näyttää taitojaan.Kipinän pisteet: Jarmo Uecker 19, Mika Sironen 12, Tatu Koivunen 11, Teemu Häkkinen 15, Jori Mäenpää 2, Kaapo Saarentausta 7.

Ottelu oli Petteri Heimosen viimeinen valmentajana. Hän jatkaa pelaajana jos joukkue saadaan kasaan ensikaudelle.

E.O.

Arkistokuva: Esa Happonen

Mielipide " harrastekoripallosta" 2016-2017

Aikoinaan koripallon harrastajat perustivat oman sarjan nimellä Keski-Suomen Koripalloliiga palvelemaan harrastekoripallon pelaamista sarjassa. Miksi oma sarja? Seurat kokivat, että liiton sarjamaksut ovat liian suuret hyötyyn nähden. Jyväskylän alueen seurat päättivät järjestää oman sarjan talkoopohjalta , jossa kaikki kulut on viety minimiin. Ensimmäinen sarjakausi oli 2007-08.

Kymmenessä vuodessa sarjasta on kehittynyt kovatasoinen. Useita harrastejoukkueita on hävinnyt Keski-Suomen kartalta vuosien saatossa. Tilalle on tullut uusia joukkueita, joissa vanhat sarjakonkarit ovat saaneet jatkaa uraansa harrastepohjalta.

Parhaat joukkueet pärjäisivät kakkosdivarissa. Kärkijoukkueet pelaavat mieluummin harrastesarjan nimellä olevassa Keski-Suomen Koripalloliigassa kuin lähtisivät kakkosdivariin. Syitä on varmasti monia, tulee halvemmaksi pelata harrastesarjaa, kun vielä seitsemän joukkuetta on Jyväskylän seudulta, niin matkakulut on minimissä, riittää kun muutaman kerran kaudessa käväisee 45 kilometrin päässä Kipinän vieraana.

Tällä kaudella sarjassa pelaa kahdeksan joukkuetta. Sarjassa sijoille 1-5 sijoittuneet joukkueet ovat kakkosdivaritasoa, Kipinä ja JyNMKY II, JyNMKY III voidaan lukea sarjassa enää "harrastesarjalaisiin".

Viimeistään kevään korvilla, kun harrastekoripallossa panokset kasvavat, niin kärkipään joukkueet vahvistuvat yleensä kokeneilla ylempisarjalaisilla. Ei siinä vaiheessa enää ole kyse harrastekoripallosta, kun panokset kovenevat.

Mutta kun säännöt eivät estä näin tekemästä, niin tietysti kaikki joukkueet, joilla on mahdollisuus, vahvistuvat kauden huipennukseen, Playoffs otteluihin viimeistään.

Kipinän ja Huiman yhteistyösopimus on kantanut hedelmää tällä kaudella. Aikaisempien kausien rökäletappiot ovat jääneet vähiin. Sokerina pohjalla oli tällä kaudella se, että Kipinän päävastustajat sarjassa JyNMKY II, III jäivät sarjassa jumbosijoille.

Mielipidekirjoitus on nimimerkin K.K.

Playoffs I Kipinä - JunnuHonsu 57-106 (11-27) (7-31) (15-21) (24-27)

Arkistokuva: Esa Happonen

Kipinän kausi pistetään pakettiin J-kylässä

Kipinän kannalta ehkä kovin vastustaja sarjassa JunnuHonsu kävi näyttämässä pelaamisen mallia. Heiltä voi odottaa vaikka koko liigan voittoa. Kipinä ei saanut edes kotikenttäetua, kun peli pelattiin liikuntatalolla.

Ottelu ratketessa aikaisessa vaiheessa, tunnelma vähän latistui, vaikka yleisöä saatiin kuitenkin tuplasti enemmän runkosarjapeliin verrattuna. Noin 60-70 silmäparia oli paikalla todistamassa kotijoukkueen häviötä.

Kipinän selkeä ykkönen oli Jarmo Uecker 23p, Tatu Koivunen löysi lopussa heittonsa, 15p. Kipinä joutui antamaan tasoitusta, kun joukkueesta puuttui selkeä vastuunkantaja Sirosen Mika.

Honsulaisista peräti kolme miestä tykitti yli 20 pistettä, Kalle Peltonen, Niilo Kärkkäinen, sekä Huima-peluri Jiri Soppi.

Kipinän kausi pistetään pakettiin J-kylässä. Toinen playoffs ottelu pelataan 21.3 klo 19:20 Kypärämäen koululla.

E.O.

Kipinän kautta aikojen pistetilastossa Jarmo Uecker kipusi sijalle kolme

1. Sami Flinkman 2365p.

2. Sami Saavalainen 2111p.

3. Jarmo Uecker 2021p.

4. Eero Oksanen 2004p.

JyWe - Kipinä 68-79

Uecker Jarmo 25, Penttilä Erkko 16, Mäenpää Jori 6, Kaapo Saarentausta 14, Koivunen Tatu 10, Heimonen Petteri 8.

Ottelun tilastot

Kipinä - JyNMKY II 85-59

Pakkala Aleksi 2, Uecker Jarmo 14, Penttilä Erkko 13, Takala Vertti 14, Sironen Mika 8,Mäenpää Jori 1, Kaapo Saarentausta 6, Koivunen Tatu 19, Häkkinen Teemu 8.

Ottelun tilastot

Terä vei levypallot ja sarjapisteet

Terä - Kipinä 83-69

Kipinän hyvä kiri ei kestänyt loppuun asti Terän kotisalissa. Pelin alku ei luvannut hyvää vieraille. Fyysisempi Terä vei levypallot molemmissa päissä kenttää. Kotijoukkueen heittopeli oli selkeästi tarkempaa, jakso meni kotijoukkueelle 23-10.

Toinen jakso oli jo parempaa Kipinää, hyvän joukkuepelin ansiosta peräti seitsemän miestä heilutti sukkaa, tasainen jakso päättyi 21-20.

Kolmas jakso oli Kipinältä parasta, jaksolla vieraat tulivat jo seitsemän pisteen päähän. Kirivaiheessa Tatu Koivusen ja Jarmo Ueckerin käsi kävi tarkasti ja koko joukkue puolusti uhrautuvasti, jakso 16-23 Kipinälle.

Neljännellä jaksolla Kipinä kävi jo kuuden pisteen päässä, mutta sitten voimat hyytyivät ja Terä repäisi loppunumeroiksi 83-69.

Tatu Koivunen oli tehokkain, peräti 20p, Jarmo Uecker 19p, Aleksi Pakkala 11p ja Erkko Penttilä 9p.

Valmentaja Heimonen harmitteli lopun merkkausvirheitä. Jätettiin mr. tarkkakäsi Tapio Lyytinen vapaaksi ja hän ei palloa ohi saanut. Toinen kuuma pelaaja Terällä oli Honsusta loikannut P. Tarasanski, T. Lyytinen heitti 22p. ja Tarasanski 18p.

E.O.

Kahdeksan peluria saapui myöhäisotteluun JyNMKY III vieraaksi

JyNMKY III - Kipinä 55-76

Kireä pakkanen ja pelin myöhäinen ajankohta ei pelottanut Kipinän pelimiehiä, vaan peräti kahdeksan peluria saapui myöhäisotteluun JyNMKY III vieraaksi. Kypärämäen ottelu alkoi 20.45.

Avausjakso meni vierailta vielä sormia lämmitellessä, jakso kuitenkin Kipinälle 14-16. Peräti seitsemän miestä Kipinästä pääsi pisteille avausjaksolla.

Toinen jakso oli jo parempaa Kipinää ja miesvartiointi jätti JyNMKY III vain kuuteen pisteeseen. Jakso vieraille pistein 6-18.

Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut helpolla, vaan taisteli kolmannella jaksolla miehekkäästi. Silti kolmaskin jakso meni vieraille kahden pisteen erolla.

Neljännen jakson alkuvaiheessa reilussa johdossa Kipinän peli meni yksinyrittämiseksi. Valmentaja Petteri Heimonen joutui turvautumaan aikalisään. Kirpeähkö puhuttelu sai sooloilevat pelurit ruotuun ja pisteet lähti Kipinän matkassa Äänekoskelle.

Kipinän positiivisin yllättäjä oli nuori Kaapo Saarentausta 11p, Tatu Koivunen 13, Mika Sironen 12, Jarmo Uecker 11, Vertti Takala 10, Jori Mäenpää 10, Aleksi Pakkala 7, Erkko Penttilä 2p.

Namikkaikoni Jukka Puura harmitteli pitkien miesten puuttumista pelistä, mm. toinen seuraikoni Jussi Eskelinen puuttui ryhmästä. Kieltämättä Namikan varamiehisyys hieman latisti ottelun tasoa. Jukka Puura teki 14p, Nuori Jaakko Koskimies 13 ja Kevin Swedi 12 p.

Kipinän seuraava ottelu on 13.2 Jyskässä Terän vieraana. Myöhäispeli käynnistyy klo 20.30.

E.O.

Sarjakakkonen JunnuHoNsU liian kova Kipinälle

Kipinä-JunnnuHoNsU 65-79

Tiistai-iltana nähtiin kauden sekavin ottelu Hiskillä. Vieraat aloittivat agressiivisella puolustuksella ja kotijoukkue oli hätää kärsimässä. Kipinän pelaajien syötöt päätyivät kerta toisensa jälkeen junnujen käsiin, syötönkatkoista vieraat ratkoivat nopeilla iskuilla helppoja koreja. Avausjaksolla Kipinän tehoista vastasi lähes yksin Jarmo Uecker, jakso 12-21.

Toisella jaksolla Kipinä pääsi paremmin mukaan peliin, kun Tatu Koivunen ja Erkko Penttilä pääsivät sinuiksi Hiskin korien kanssa, jakso Kipinälle 23-19. Kolmas ja neljäs jakso menivät JunnuHoNsU:n tahdissa. Vieraat kuittasivat sarjapisteet lukemin 65-79.

Vieraiden parhaat olivat Henry Boyd 22p, joka on saanut jo tulikasteen JBA:n 1 divisioona joukkueessa sekä Kuopion Linkin kasvatti Ville Virtaharju 17p.

- Valmentaja Petteri Heimosen mukaan hävittiin menetyksiin ja huonoon heittopeliin.

- Jarmon Ueckerin kommentti, voitettavissa ollut peli.

Puolustuspeli ajoittain todella hyvää, mutta pahat nukahdukset ja väärät sijoittumiset johtivat helppoihin koreihin. Hyökkäyspäässä oli välillä turhaa puskemista. Syöttelemällä saataisiin jaettua vastuuta muille ja samalla säästyy energiaa puolustuspeliinkin.

Ei ole aikaa jäädä tuleen makaamaan, sillä seuraava peli on 6.2. JyNMKY III vastaan vieraissa. Toivottavasti sinne saadaan paras mahdollinen iskuryhmä.

E.O.

Kello pelasti Riemun

Kipinä- Riemu 91-93

Illan ottelu alkoi kotijoukkueelta nihkeästi, kun aloituksesta puuttui a työkiireiden takia Jarmo Uecker. Riemu käytti vastustajan hämmennyksen hyväkseen ja otti alkuun jo kymmenen pisteen karkumatkan. Vastustajan ilotulitusta johti Olli Lehtonen (Timo Lehtosen poika) neljällä onnistuneella kolmosella.

Ottelun avausjakson hämmennyksestä omalle tasolle nousi ensin Mika Sironen, Huima-apu Elias Brandt ratkoi korin alta ja kolmoskaaren takaa . Avausjakso kirjattiin Riemulle 24-29.

Ottelu eteni Riemun noin kymmenen pisteen johdossa viime minuuteille asti. Kotijoukkue sai vielä ottelun lopussa hengen päälle kotiyleisön kannustamana. Eliaksen, Mikan ja Tatun kolmosilla Riemun johto kutistui kahteen pisteeseen peliajan umpeutuessa. Kello pelasti Liikunnan Riemun tappiolta pistein 91-93.

Kaiken kaikkiaan mukava koripallotapahtuma, jossa yleisökin eli hyvin mukana. Kipinän paras kokonaisuutena oli Mika Sironen 21p. Elias Brandt 18p, oli hyökkäyspäässä alati uhkana Riemulle. Työkiirein Jarmo Uecker lämpeni loppua kohden 15p, Tatu Koivunen 15p, tsemppasi armottomasti kentällä ollessaan.

Kipinästä kaikki pelaajat pääsivät pisteitten makuun. Valmentaja Heimonen oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen.

Kentän pistenikkari oli Riemun Joona Haaja 54p.( 7 kolmosta), Olli Lehtonen 15p ja Ilari Konttinen 10p.

E.O.

Linnut ei vieraille sarjapisteitä antanut

Linnut-Kipinä 90-62

Kipinän kevätkierros alkoi vieraspelillä Likaisia Lintuja vastaan. Kuusi urhoollista peluria lähti pelimatkalle Jyväskylään. Päävalmentaja Petteri Heimonen oli estynyt työkiireitten takia, joten allekirjoittanut istui penkinpäässä.

Alkuhetkistä lähtien näki, että Linnut ei vieraille sarjapisteitä anna. Kotijoukkueen hallitsi levypallopeliä suvereenisti molemmissa päissä kenttää. Parhaiten Lintujen pyörityksessä pärjäsi kokenut Jarmo Uecker. Kipinän rosteri on kaventunut huomattavasti syksystä. Lisääntyneestä peliajasta kiitti eritoten Jori Mäenpää. Yhdeksän pistettä syntyi hyvällä prosentilla. Huima-apu Eetu Sorri pelasi ennakkoluulottomasti. Jokainen peluri saa olla tyytyväinen esitykseensä, 28 pisteen tappio ei ole huono tulos tasoerot huomioiden.

J. Uecker 19p, A. Pakkala 7p, E. Sorri 5p, V. Takala 14p, J. Mäenpää 9p, T. Koivunen 8p.

E.O.

Kipinän syyskierros päättyi kotitappioon

Kipinä-BC JyWe 68-86

Kipinän syyskierroksen viimeinen ottelu käynnistyi sangen uneliaasti BC JyWeä vastaan. Ottelun alussa vastustaja pääsi varsin helposti nostelemaan pisteitä korinalta. Vastaavasti Kipinän yritykset hyökkäyspäässä epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen.

Vaihdosta kentälle tullen Mika Sirosen tulo toi tarvittavaa taistelutahtoa kentälle ja tästä koko viisikko syttyi hyvään peliin. Avausjakso päättyikin Kipinälle 22-18.

Toisella jaksolla vieraitten amerikkalaispeluri Schwartzen Jarmond pääsi vauhtiin. Hänen johdolla vieraat meni kolmen pisteen puoliaikajohtoon 39-42.

Kolmannella jaksolla neljän minuutin musta hetki Kipinälle oli ottelun kannalta ratkaiseva. Pallo menetettiin ennen kuin päästiin edes heittämään. Vieraat kiittivät ja iskivät nopeilla hyökkäyksillä ratkaisevan korieron. Jakso vieraille 14-26.

Mika Sironen oli tänään kotijoukkueen ykkönen, 21p ja armoton taistelu molemmissa päissä. Näyttävin suoritus ottelussa nähtiin, kun Sironen torjui Schwartzen Jarmondin korintekoyrityksen. Jarmo Uecker isännöi puolustuspäässä, levypalloja tarttui kouriin runsaasti ja pisteitäkin kertyi 20p. Teemu Häkkinen 13p. Erkko Penttilä 4p.

Vieraitten selvä ykkönen oli Jarmond Schwartzen 33p. Iisak Vataja 20p. MartinTsonev 18 pistettä.

E.O.

Kipinälle maukas voitto JyNMKY kakkosesta

JyNMKY II -Kipinä 71-79

Ennakkoasetelmat eivät luvanneet hyvää Kipinälle vierasotteluun, kun vain viisi pelaajaa ja valmentaja Petteri Heimonen oli saapunut Kypärämäen koulun tuttuun saliin. Kotijoukkueella oli täysi rosteri pelaajia illan koitokseen.

Ottelun alku meni kotijoukkueen tahdissa. Vieraat tyytyivät taktisesti ainoaan oikeaan ratkaisuun, pelin jäädyttämiseen. Peli näytti jo menetetyltä kun kolmen minuutin kohdalla, kun Teemu Häkkinen sai pahan tällin silmäkulmaansa. Silmäkulmaan turposi kunnon patti. Kipinän onneksi Teemu palasi urhoollisesti kentälle ja nousi vielä ottelun ratkaisijaksi, tehden 31 pistettä.

Vieraat käyttivät älykkäästi tällistä sisuuntuneen Teemun korinalusvoimaa hyödykseen. Kipinälle lisäongelmia toi vielä Vertti Takalan nilkan muljahdus kolmannella jaksolla, mutta hänkin palasi miehekkäästi kentälle.

Loppupeli oli sekavaa selviytymistaistelua ja vieraat onnistuivat pitämään hankkimansa johdon. Kipinän ykkönen oli Teemu Häkkinen ja koko ottelun pelanneet Jarmo Uecker ja Aleksi Pakkala.

Aleksilta kauden paras peliesitys ja piste-ennätys 12p. Muut työnsankarit olivat Jori Mäenpää, Vertti Takala ja pitkästä aikaa kentälle palannut valmentaja Petteri Heimonen.

Kotijoukkue uudistunut rajusti viimekaudesta, joten peliajatus ei ollut täysin hallinnassa pelaajilla.

Miehekkyys ja sisuuntuminen olivat Kipinän vierasvoiton avaimet. Kun on sitoutunut joukkueeseen, niin vieraspelitkin kiinnostaa, tästä vielä lisäbonus Teemu Häkkiselle, kun hän lähti vieraspeliin, vaikka oli aamuvuoron meno seuravana päivänä.

E.O.

JunnuHoNsU Kipinää vahvempi

HoNsU - Kipinä 76-66

Kipinän suoritustaso on viimekaudesta selvästi parantunut, pelatut ottelut ovat olleet tiukkoja. Jopa vieraskentällä tällä kaudella Kipinä on pystynyt haastamaan kotijoukkueen loppuun asti.

Ottelussa kotijoukkueelta löytyi tulivoimaa kuitenkin jokaiselle pelipaikalle vieraita enemmän. Kipinä joutui poistumaan marraskuun pimeyteen tien päälle 10 pisteen tappio niskassaan, mutta kuitenkin tyytyväisenä omaan peliinsä.

Sarjan taso jaksaa yllättää ja pelaajien henkilökohtainen taitotaso. Kipinän historiassa en ole nähnyt noin vahvaa heittojen plokkausvoimaa. Kotijoukkueen Lauri Jäntti ,202 cm torjui yksistään viisi vieraitten heittoa. JunnuHoNsU:sta kannattaa mainita myös Tiitus Kuukkanen (Tapani "Sompe" Kuukkasen poika), joka omaa tosi tarkan heittokäden.

Kipinä ei saanut vieläkään vieraspeliin parasta kokoonpanoa, nyt puuttui matkasta Sirosen Mika. Kipinän parhaat tehot, Jarmo Uecker 26p. Teemu Häkkinen 16p ja Tatu Koivunen kauden parhaalla pelillään 11p. Erkko Penttilältä tasaista suorittamista pelistä toiseen 8p. Erinomaista levypallopeliä nähtiin Saarentaustan veljeksiltä Eetulta ja Kaapolta. Lisäharmina pelissä oli vaihtopenkin kapeus, Eetu Saarentaustan nilkan muljahdus vaikeutti Petteri Heimosen vaihtorulettia.

Kipinälle Terän pelikokemus oli liikaa

Kipinä - Terä 70-75

Kotijoukkue lähti peliin iloisella ilmeellä. Pallo liikkui ja jopa miehet liikkuivat. Pelihuumorista kertoo se, että seitsemän miestä Kipinästä pääsi pisteille. Vieraat olivat avausjakson täysin Mikko Valtosen varassa. Jakso 22-13.

Toisella jaksolla Terän Jussi Tikkala lämpeni peliin mukaan ja vieraat kuroivat eron kuuteen pisteeseen. Viimeiset kaksi jaksoa olivat armotonta taistelua voitosta.

Terällä on joukkueessa paljon kokeneita pelaajia. Vieraiden pelikokemus ratkaisi ottelun lopussa voiton Terälle. Toinen niukka harmittava tappio Kipinälle. Jossiteltavaa jäi Kipinälle ottelun lopun vapaaheitoista, kymmenkunta niistä sujahti ohi ratkaisuhetkillä.

Valmentaja Heimosella riittää mietittävää. Johtuuko tiukkojen pelien viimeminuuttien ratkaisijoiden vähyys joukkuepelin hiipumisesta vai meneekö osa pelaajien kokemattomuuden puutteeseen?

Puolustuksessakin riittää tekemistä, pelkkä paikka ei yksin riitä. Vastustaja oppii nopeasti pelaamaan sitä vastaan. Miesvartioinnissa vastustajan pallollinen mies ohittaa Kipinän puolustajan liian helposti.

Joukkueen pelaajamäärä on postitiivistä. Kun on kymmenen miestä rosterissa, niin peliminuutteja ei välttämättä tule kovin paljon kaikille. Pelaajan tehtävä on näyttää coahcille että ansaitsee peliminuutit.

Kokonaisuutena allekirjoittanut on erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen.

Kipinän peli tulee vielä parantumaan kauden edetessä. Positiivisena yllätyksenä pelistä mainittakoon Eetu Saarentausta 10p. ja Eetu Sorri (16v) lainapelaaja Huimasta 5p.

E.O.

Kipinän päävastustaja JyNMKY III kaatui

Kipinä - JyNMKY III 77-56

Facebook: 8.11. Kuvia ottelusta Kipinä-JyNMKY III

Tärkeät avauspisteet Kipinän plakkariin. Jo vuosia Kipinän päävastustaja sarjassa oleva JyNMKY III joutui lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin. Kotijoukkueesta peräti 7 miestä pääsi pisteiden makuun. Kentän kinginä hääri Jarmo Uecker, 31 p. Jarmon huippusuorituksia Kipinä tarvitsee, kun Sirosen Mika lepuuttaa edelleen polveaan.

Kipinällä on nyt kasassa mukavasti kokemusta ja nuoruutta ryhmässään. Huiman miesten pelejä odotellessa on kiihkeimmät katsojat löytäneen itsensä Kipinän otteluihin. Kipinän joukkueesta nuorten pelaajien esitykset kiinnostavat katsojia.

Pelin huippusuorituksiin kuului Jarmon komea alley-oop donkki Saarentaustan Eetun loistopassista. Vieraitten Jesse Hankosalo puolestaan heitti kaksi puolenkentän kolmosta ensimmäisen ja neljännen jakson lopussa. Jarmon ja Jessen pelissä esittämät suoritukset kelpaisivat ihan valtakunnan viihteeksi urheiluruutuun. Että osataan sitä Keski-Suomen koripalloliigassakin.

E.O.

Riemun kolmoset kaatoi Kipinän

Riemu - Kipinä 56 - 53

Avausjakso oli Kipinän juhlaa. Jarmo Uecker vei ja vastustaja vikisi, Teemu Häkkinen säesti vääntämällä tukijalka-harhautuksilla kovia tahtokoreja. Riemu ei löytänyt aukkoja hyvin liikkuneen Kipinän puolustukselta.

Viimeiselle jaksolle lähdettiin Kipinän 13 pinnan johdossa. Johto ei kuitenkaan riittänyt orastavaan voittoon, kun väsy iski vieraisiin. Kipinältä hävisi liike molemmissa päissä. Riemu sai kolmosmyllyn päälle ja se ratkaisi ottelun kotijoukkueelle. Kipinästä vain kolme miestä pääsi pisteille. Jarmo Uecker 25, Teemu Häkkinen19 ja Vertti Takala 9 p.

Kipinän otteet kentällä näyttää jo koripallolta. Petteri Heimonen on saanut kehitystä joukkuepeliin. Sirosen Mikan panosta Kipinä olisi tarvinnut, mutta pelaamisen esti siviilityöt.

Kipinän paidassa pelasi uutena pelaajana Erkko Penttilä. Penttilä istuu hyvin porukkaan. Ongelmana Kipinällä on materiaalin kapeus, enemmän saisi olla vaihtomiehiä vieraspeleissä!

E.O.

Kipinä - Likaiset Linnut 62 - 93

Facebook: 25.10. Kuvia ottelusta Kipinä-Likaiset Linnut