Startpagina

Educatief speelgoed om de emotionele intelligentie en het gevoel van eigenwaarde te bevorderen
 Profession

al Materialen Pakket

 

Dit baanbrekende educatieve grogramma,      integreert met de meeste leerplannen en        methodes en is een bewezen en praktische          manier om jonge kinderen te onderrichten over persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden.

Bevat informatie voor het Speciaal Onderwijs               bij elke uitgebreide les.

 
voor meer informatie klik hier
 
 
 
 
 

YouTube-video

 

Kimochis - (Kie-Mo-Tjie) betekend “gevoel” in het Japans- zijn leerzame knuffels ontworpen om kinderen te helpen bij het benoemen, begrijpen en beheersen van hun gevoelens, op een speelse en veilige manier.

Elke Kimochis® heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, gevoelens en verhaal. Kinderen kunnen zich identificeren met de Kimochis®, door het ontdekken van karakter eigenschappen, gevoelens en gedrag die ze wellicht herkennen.

Bij de verschillende sociale en emotionele uitdagingen die zich voor doen op school, thuis, onderling met vriendjes of helemaal alleen, helpen deze meerdere keren bekroonde educatieve knuffels kinderen door:

 

 

positieve communicatie vaardigheden te ontwikkelen, gezonde relaties op te bouwen, hun gevoelens te herkennen en beheersen, het begrijpen van het verband tussen hun gevoelens en gedrag, het adequaat uiten van hun gevoelens