Keski-Suomi Cup 2019

Tervehdys kilpa-uistelijat!

 Tervetuloa Keski-Suomi Cupin osakilpailuihin tänäkin vuonna. 
Kisapaikat koostuvat jälleen viidestä eri järvestä jotka vuodesta toiseen asettavat omat haasteensa kilpailjoille. 

Tälle vuodelle teimme päivämääriin pieniä muutoksia. Kuuhankavedellä uistellaan jälleen yö yltse ja Kuningaskalastaja kilpailu päättää Cupin. 
Muutoin mennäänkin lähes vanhan kaavan mukaan kun Hartolan kevätkilpailussa kalastetaan kymmentä mahdollisimman suurta kalaa ja Keuruulla ensimmäisenä päivänä saa tuoda puntarille 5kalaa/laji. 

Sääntöihin lisättiin 1 uusi kohta, joten käykäähän lukaisemassa ne lävitse ennen kauden alkua niin ei tule kenellekään yllätyksenä.

 Nuorille järjestetään oma kilpailu, 3 parasta tulosta lasketaan yhteen. Voittajalle 1 piste, toinen 2 pistettä jne. Nuori voi olla veneessä miehistönä, pisteitä saa vain 1/ venekunta. Osallistuttava vähintään kolmeen kisaan. Tasatuloksessa ensin parhaat sijoitukset jos nekin samat sitten arpa.

 Seitsemästä kilpailusta viisi parasta osakilpailua huomioidaan cupin loppupisteisiin mukaan.
 Alle 20 vuotiaitten venekunnat saavat osallistua ilmaiseksi cupin osakilpailuihin. 
Näiltä sivuilta löydät ajankohtaista tietoa osakilpailuista,tuloksista,kokonaispisteistä jne. 
Keski-Suomi cupilla on myös facebook sivut jonne tullaan päivittämään infoa kilpailuista,tiedoitteita ym kauden mittaan. Monesti sieltä löytyvät osakilpailu tuloksetkin aiemmin kuin täältä.

Cupin kokonaiskisan viisi parasta venekuntaa ja valittu joukkue pääsevät v. 2020 edustamaan cuppiamme Sm-kisoihin Lappajärvelle .
SM-kisoihin lähtijät varustetaan totutusti matkakorvauksin tavoittelemaan mainetta ja kunniaa.

Kokonaiscupin voittaja saa ilmaisen osallistumisoikeuden v.2020 kilpailuihin!Antoisia kalastuselämyksiä kesän koitoksiin!