Shkolla eshte vendi ku ngrin koha


Letërsia në gjimnaz


Kërkoj nxënës që kanë prirje krijuese dhe pasion për letërsinë.

Dëshiroj t'i ndihmoj falas për të
 arritur sukses në provimin e Maturës.

Bashkëbisedimet do të zhvillohen në
 ZOOM ose në  WHATSAPP, sipas pëlqimeve të tyre.

Kontakto në:
aleksander.mita@gmail.com

 


Dokumentet e fundit

  • Kalendari mesimor 2018-2019.xlsx   16k - 29 ott 2018, 02:28 di Aleksander Mita (v1)
    ‎Kalendari mesimor 2018-2019‎
  • Klasicizmi skede.docx   14k - 13 apr 2017, 13:35 di Aleksander Mita (v2)
    ‎Klasicizmi‎
  • Servantesi dhe shqiptaret.docx   19k - 22 mar 2017, 14:21 di Aleksander Mita (v1)
    ‎Servantesi_Don Kishoti‎
Visualizzazione di 3 file dalla pagina Dokumente pdf,word,excel.

Për çdo kërkesë apo sqarim që lidhet me programin mësimor, detyrat, projektet etj., ju lutem të më shkruani çdo ditë në e-mail: aleksander.mita@gmail.com, mundësisht brenda orës 20.00, në mënyrë që të kem kohë për t'u përgjigjur në mënyrë të plotë.