Üdvözöljük a kerti sütők honlapján!


<---- A bal  oldalon  található fenti menüpontok segítségével  könnyedén lehet  tájékozód-ni, csak  rá kell  kattintani a kiválasztott  menücímre, a kívánt  információ  megtekintésé-hez. Ez a honlap hasznos tájékoztató jellegű  információkkal szolgál,  ám  a benne  lévő adatok  havonta  vagy akár hetente módosulhatnak, frissülhetnek.

Időtálló, stabil, esztétikus, használata biztonságos!


    Tény, hogy a kerti sütő nem csak egy kerti sütő, hanem a kert  legszebb dísze,  és az egész család öröme!   Mert a kerti sütőkkel  készült ételeknek le-gyen szó akár grill, nyárs  vagy  bogrács   ételekről, különleges ízük és zamatuk van,  aromák és fűsze-rek hozzáadása nélkül  is,  mert a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. A kerti sütővel az egész család kiveheti a részét, sőtt mi több, reme-kül helyt  áll kerti partikon vagy nagy családi összejöveteleknél. Hívjuk meg esté-re szomszédjainkat vagy ismerőseinket egy kis sütögetésre,  hogy  jót mulatván végre beszélgethessünk velük.  A  teraszon  pompásan  mutat és kiemeli a kert  szépségét. A  nagy  kertet  segít  nekünk  betölteni,  a kicsit  pedig  hangulattal árasztja el.

A  kerti sütő  minden   darabját  egyenként ellenőrzik,  mert a készítők  számára nagyon  fontos  a  vásárló  megelé-gedettsége.   Minden  elemet  vasszerkezettel látnak el belülről a maximális  stabilitás  érdekében.  A  jó  minőségű alapanyagok pedig kiválló masszivitást  nyújtanak, ezáltal a garnitúra rendkívül  időtálló.  Ezek a kerti sütők -nyugodt  lelkiismerettel  állítható- abszolút fagyállóak,  és  a samatozott  tűztérnek köszönhetően  (ami alapvető egy tűztérnél hiszen annélkül a tűztér a tűz hatására megreped és szétesik) tűzállóak is.
        
       Ezek a kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert  egy éles  asztal széle vagy  egy  éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet  nem csak  kisgyermekeknek, de még a felnőtteknek körében is!  A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt biztonságosan  használjuk,  hogy  gyermekeink  szeleburdisága  ne okozzon balesetet számukra.

Ha esetleg mégsem nyerte el tetszését ezek a kerti sütők, és nem innen vásá-rol,  kérjük,  olyan biztonságos  sütőt  válasszon,  ahol a fent  említett tulajdon-ságok megvannak:  ne éles élűt,  tűz -és fagyálló tulajdonsággal bírjon,  és  be-lülről vasszerkezettel  ellátott  legyen. Ha  megfogadja  tanácsunkat, kerti sütő-jére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne!

                                                      TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ KIS FILMECSKE:                                                 
 

Kerti garnitura

Honlapot készítette: Kozák Regina 
Tulajdonos: Kozák Imre
weblap:www.kertigarniturak.5mp.eu 
E-mail: informacion@freemail.hu

<script type="text/javascript">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-20092673-3']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>