undefined
kerti dísz,kertikemence,kert,kerti kemencék,kerti sütők,szalonnasütők,bográcsozó,grillező,kerti grill,sütés,főzés,kerti,kertészkedés,kertrendezés,grill

Kedves látogató !


     A kerti sütő, mint kerti dísz is funkcionál. Egy szép pázsitos kertben nem lehet nem észreven-ni. Nagy kertünket segít betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el. Ám a kerti sütő hasznos is, hiszen  finom sülteket,  bogrács ételeket  ké-szíthetünk vele, és az egész család kiveheti a részét belőlle.
Kerti  szalonnasütőinket  bátran ajánljuk  azok-nak, akiknek az esztétikus,szép külső épp úgy  fontos, mint az időtálló kivitelezés. Kerti műkő-sütőink  a leggondosabb  oda figyeléssel   ké-szülnek, egyenként  ellenőrzünk  minden  dara-bot.
 

Stabilitását a szakszerű  bevasalás, masszivitá-sát  a  jó minőségű alapanyagok  biztosítják.  A  nagyobb kopásállóság,  és  fagyállóság elérése érdekében a kötőanyagokat  tömöríteni kell.  Ez  úgy történik, hogy géppel  préselik,  majd  gyors-szárító  kamrában szárítják. Az  ilyen  műveletek-kel készült műköveket használják sírkőként,vagy  szabadtéri burkolásra (térkő).undefined  Elemei szétszed-hetőek, illetve  ös-szerakhatóak  szakértelem nélkül is.  Az  asztal törzs és a padok  lábai-nak  színe  tetszés szerint    kiválaszt-ható   a  színskála menüpontban.