Cadeaubon Goodgift

Welk cadeau moet je nu weeral kopen voor iemand die al alles heeft?

Geen inspiratie meer?

Stop met zoeken en kies dit jaar voor Goodgift. Een Goodgift is jouw alternatief voor dat nutteloze cadeau.

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Je schenkt hiermee warmte en draagt met dit kleine – of grote – geschenk bij aan een mooiere, meer solidaire wereld.


Bestel je cadeaubon voor een bedrag naar keuze. Je ontvangt de Goodgift gratis als digitale bon die je zelf afprint, of in een mooie cadeauverpakking (het Goodgift doosje) die je in je brievenbus ontvangt.

Geef de Goodgift aan de gelukkige ontvanger en zij/hij kiest zelf een organisatie die zij/hij belangrijk vindt. In ons geval dus liefst Windroos vzw natuurlijk.

Achteraf stort jij, als gever, het bedrag rechtstreeks aan dit gekozen goed doel. Zo gaat de gift volledig naar de organisatie. Goodgift rekent geen extra kosten aan.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project.

De giften vanaf € 40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Voor de giften van 2020 ontvang je een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvoordeel van 60% ipv 45%!


Stort op projectrekening Windroos vzw, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting,

op rekening BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 128/3268/00001.