Welkom

Kersthappening Avelgem is een tweejaarlijks initiatief dat plaatsvindt in de jaren dat er geen feesteworp wordt georganiseerd.
Het initiatief van de kersthappening ligt in de schoot van Unizo en Gemeente Avelgem, maar werd uitgebreid met de bereidwillige medewerking van heel wat betrouwbare partners zoals de scholengemeenschappen, het jeugdhuis Krak en de lokale handelaren.
 
Dit jaar wordt reeds de 9e editie georganiseerd. Na heel wat frivole thema's als Kerst Puur (2010), Paris by Light (2008), Oliver Twist (2006) kiest het comité nu  voor het legendarische thema "A Christmas Carol". Kerst als in de film van Charles Dickens, gelegenheid om in de filmsferen te komen  tijdens een bezoekje met familie en vrienden.
 
Het hoofdprogramma speelt zich af in het weekend van 7, 8 en 9 december 2012.
 
Dankzij de financiële steun van interreg en de medewerking van Jeugdhuis Krak heeft de Kersthappening er een jonger broertje bij : het accordeonfestival. Dit muzikaal hoogtepunt wordt reeds voor de 7de maal georganiseerd en is een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen internationale sfeer vol ambiance.
 
Wij heten u van harte welkom in Avelgem vanaf 7 december 2012!
Het Comité Kersthappening 2012