KEVE - Uutiskirje 2/2016

Post date: 6.6.2016 7:53:35

Tämän uutiskirjeen pääaiheet: Telakointialueen kesäjärjestys ja kalan perkauspaikka.

Telakointialueen järjestys: Telakointipukit ja muut telakointivarusteet järjestetään kesäksi alueen reunoille siten, että kenttä palvelisi mahdollisimman hyvin sesonkiaikaan parkkialueena. Pukit siirretään luoteisreunaan. Pyytäisimme siirtämään käsin siirrettävissä olevat telakointitavarat viikon aikana. Isot siirrämme koneella 13.6. alkavalla viikolla. Myös trailerien kesäsijoituksessa toivotaan käytettävän järkeä. Kentän reunan suuntaisesti saattaa olla järkevämpi sijoitus kuin aisa keskelle päin.

Kalanperkauspaikka: Wc rakennuksen ja grillikatoksen välissä on rst-pöytä mihin tulee vesi hanasta. Muovinen leikkuulauta on alahyllyllä ja padassa voi lämmittää pesuvesiä. Kuivia polttopuita on kerhon puuliiterissä (Messin avain käy lukkoon). Vesi lämpiää puolella pesällä pieniä puita. Kohta on myös savustusmahdollisuus. Vie kalanperkuujätteet mukanasi pois Nikusta.

Kalastusjaoston toiminta jatkuu Syyskuussa. Jos olet kiinnostunut ota yhteys Jorma Harjuun 040 5503583 jormaharjunposti@gmail.com niin saat tietoa toiminnasta.

Pyydämme kiinnittämään huomiota aallonmuodostukseen sataman läheisyydessä. Pienelläkin veneellä saa haittaa aiheuttavat aallot aikaiseksi jos ajaa "kyntö"nopeutta.

Messin peruslämpö on pidetty +18 asteessa, Tarkoituksena talvikäytön lisääminen. Pirjolta saa avaimen panttia vastaan. Sama avain käy myös laiturikoppiin ja puuvajaan.

WC:n ulko-oven lukkoon käy laituriavain. Laituriavain käy myös ongelmajätekatoksen lukkoon.

Vielä yksi sovittu katsastusilta on ohjelmassa: Su 19.6. klo 16-19. Jos katsastus vielä tekemättä ja tuo ilta ei käy niin yhteys: katsastus@keve.fi