Vrijwilligers

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers!
 
Iedereen heeft tegenwoordig tijd te kort, maar vrijwilligers zijn onmisbaar voor een vereniging. En daarom vragen we toch of u wat tijd voor ons en onze leden kunt vrij maken. Er zijn functies die veel van uw tijd eisen, maar er zijn ook functies waarbij u maar 4 uurtjes per jaar kwijt zult zijn.
 
Op de onderstaande links vindt u een beschrijving van diverse functies, onderverdeeld naar de tijdsbesteding die u er naar onze schatting mee kwijt zult zijn. Wanneer wij u mogen benaderen voor een van deze functies, of u wilt meer informatie over een bepaalde functie, dan vragen wij u een e-mail te sturen naar vrijwilligers@kvrotterdam.nl
Heeft u andere kwaliteiten waarvan u denkt dat wij ze kunnen gebruiken (bijvoorbeeld het geven van een workshop o.i.d.) laat u ons dit dan ook weten via bovenstaand e-mail adres.
 
Vergeet u niet om ook even bij onze vacatures te kijken?

Wij en al onze leden danken u hartelijk voor uw hulp!
 
Tijdsbesteding meerdere uren per week:Tijdsbesteding meerdere uren per maand:Tijdsbesteding 1 dagdeel per jaar:
Dagelijks bestuurActiviteitencommissieHulpouder
Technische leidingJurylidMedewerker toestelploeg
Assistent Wedstrijdhulp
  Kascommissie
 
Gymmie-award!!!
 
Elk seizoen reikt het bestuur de Gymmie-award uit aan de vrijwilliger van het jaar, iemand die door zijn of haar inzet de vereniging en haar leden heeft geholpen, om zo onze dank te laten blijken. Dit zijn onze winnaars van de laatste 6 jaar!

2016/2017 Ina Rommers
Tijdens de Clubkampioenschappen op 17 juni 2017 hebben wij Ina flink verrast. Ina is één van die vrijwilligers die altijd voor iedereen klaar staat en te hulp schiet wanneer dit nodig is. Ina is bij alle activiteiten die de vereniging organiseert de helpende hand.  Voor Ina een enorme verassing om zo tijdens de jaarlijkse Clubkampioenschappen verrast te worden met de benoeming van vrijwilliger van het jaar! 

2015/2016 Cindy Wijgerde
Bij de demo van 28 juni 2017 hebben wij Cindy Wijgerde alsnog verrast met de benoeming van vrijwilliger van het jaar 2015-2016 omdat dit eer niet eerder van gekomen was. Cindy heeft onwijs goed geholpen door niet alleen te assisteren bij Maya bij de donderdag maar ook bij juf Esther op de maandag. Cindy is betrokken bij de vereniging en steekt graag haar handjes uit de mouwen bij wedstrijden en turnkampen. 

2013/2014 Lesley van Duin
Op het feest van het 90 jarig bestaan hadden wij ook nog een kleine verrassing in petto voor Lesley van Duin. Lesley is zelf lang geleden begonnen met turnen en is nog steeds betrokken bij de vereniging. Al een hele tijd assisteert Lesley bij verschillende juffen ruim 16!!! uur per week. Een hele bijzondere prestatie waar wij hem als vereniging graag voor in het zonnetje willen zetten. Dit werd bijgevallen door een luid applaus voor Lesley door alle leden die aanwezig waren op het feest! We hopen dat we nog vele jaren op de hulp van Lesley kunnen rekenen! 
 
2012/2013 Saskia van Sebille
Saskia heeft de vereniging enorm geholpen door zich aan te bieden als assistent op de maandagavond bij Elise. Het rayon aan de Johan de Wittlaan heeft al heel wat jaren moeite om assistenten te vinden en dreigde daaraan ten onder te gaan. Gelukkig bood Saskia haar hulp aan en kon het rayon gewoon door blijven gaan. 
 
2011/2012 Marieke Visser
Al enige jaren had de vereniging geen selectie/wedstrijdgroep meer, omdat er hier geen leiding voor was. Marieke heeft het op zich genomen om weer een selectiegroep te starten, en daar zijn wij als vereniging heel blij mee.

2010/2011 Jessica Weerman
Jessica is onze eerste winnaar van de Gymmie award. In het seizoen 2010-2011 heeft zij zich hard ingezet voor de vereniging bij alle evenementen die doorgaans georganiseeerd worden door de vereniging, en daarnaast heeft zij, op eigen initiatief meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een trainingsdag voor onze jongens.
Vanwege haar inzet gedurende het hele seizoen hebben wij haar genomineerd als eerste winnaar van de Gymmie award!