Nieuws van juf Rachel dinsdag

Hallo allemaal,
 
Ik ben Rachel en ik geef samen met Lesley en Kelly turnles op dinsdag. We zijn alle drie al heel lang lid van de vereniging en vinden turnen echt helemaal leuk! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over turnen en willen jullie veel leren!
Omdat we een schoolsportvereniging zijn doen we elk jaar mee met de SSV-cup, een wedstrijd speciaal voor schoolsportverenigingen. Ook zullen we in de zaal elk jaar minimaal 1 wedstrijd organiseren zodat we iedereen kunnen laten zien wat we geleerd hebben en kun je je inschrijven voor wedstrijden van het rayon zoals iedereen binnen de vereniging.
Als je bij ons op de dinsdag turnt, hou deze site dan goed in de gaten! Want hier komt alles te staan wat je moet weten als je bij ons turnt!
Groeten van Rachel, Lesley en Kelly

Dinsdag 16 December is er GEEN les!!
Beste allemaal, 
Omdat het zo vlak voor de vakantie voor iedereen altijd een drukke periode is, en er vaak heel veel kinderen afwezig zijn, omdat ze bijvoorbeeld kerstfeest op school hebben, hebben wij besloten a.s. dinsdag geen les te geven. 
Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe, en uiteraard ook hele fijne kerstdagen, en hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar op 6 Januari.
Groetjes van alle juffen!!!!

SSV Cup 1 Februari was echt SUPER LEUK!!!
Op 1 Februari hebben een aantal meisjes mee gedaan aan de SSV Cup, een wedstrijd die speciaal wordt georganiseerd door en voor schoolsportverenigingen. Het was echt een hele leuke en gezellige wedstrijd, en natuurlijk ook wel een beetje spannend. Maar omdat iedereen zo goed z'n best had gedaan kreeg iedereen een mooie medaille als aandenken, en een mooi diploma. Nihel, Asmae en Philreann hadden ook nog een plaatsje op het podium gewonnen, hartstikke leuk! Volgend jaar gaan we zeker weer mee doen!