Nieuws van juf Ina H vrijdag

Lessen van vrijdag 27-01 gaan niet door.


Helaas gaan de lessen van aankomende vrijdag niet door, de week erna zijn er wel weer lessen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informatie springwedstrijden op 20 november


De wedstrijd is in Sportcentrum de Viergang: Sportlaan 1, 2641 in Pijnacker.

Je moet een half uur voordat je wedstrijd start aanwezig zijn. Er is een tribune in de sporthal waar ouders

kunnen kijken, er wordt wel entree gevraagd: €2,-. voor iedere toeschouwer die ouder is dan 12 jaar.


Hier een overzicht van wanneer de wedstrijd start voor iedereen. Het nummer tussen de haakjes is je

wedstrijd nummer, het is misschien handig om dit om je hand te schrijven of uit je hoofd te leren!


Ronde 4 tm 6, starttijd: 10:00 - Laura (397) & Sidona (398) & Jenaya (216)

Ronde 10 tm 12, starttijd: 12:15 - Oemaima (461)

Ronde 13 tm 15, starttijd: 13:00 - Genesis (485)

Ronde 16 tm 18, starttijd: 14:30 - Zara (503)

Ronde 19 tm 21, starttijd: 15:15 - Floris (331) & Lara (177) & Jan (523) & Mick (524)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LES VAN VRIJDAG 14 OKTOBER GAAT NIET DOOR!


Hallo allemaal,

Helaas gaan de turnlessen van 14 oktober niet door.

De eerst volgende lessen zullen op 28 oktober (na de herfstvakantie) zijn.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hallo allemaal,

Mijn naam is Annikka, ik ben 22 jaar en studeer aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Toen ik hoorde dat de turnlessen op vrijdag moesten stoppen door een tekort aan trainers, 

vond ik dat echt heel erg. 


Ik turn zelf ook nog steeds met veel plezier en daarom wilde ik graag de lessen overnemen. 

Zodat niemand hoeft te stoppen met turnen!


Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop dat we samen met de kinderen 

een heleboel ontzettend leuke lessen gaan hebben!


Groetjes,

Juf Annikka.

Goed nieuws Met veel plezier kunnen wij jullie mededelen dat we een nieuwe juffrouw voor de vrijdag hebben 

gevonden. De lessen zullen daarom op de vrijdag aan de Schiedamseweg weer gaan beginnen. De lessen beginnen weer op vrijdag 4 maart 2016 en worden gegeven door juffrouw Annikka.


Sluiting Rayon Tussendijken, vrijdag 18 december 2015 laatste les!

Voor de vakantie hebben wij aangegeven dat we de lessen zouden doorzetten tot en met eind december van dit jaar. Inmiddels is het december en moeten wij helaas mededelen dat wij nog geen vervanging hebben kunnen vinden en dat wij om die reden hebben besloten om de lessen in zijn geheel stop te zetten. De Laatste les is op vrijdag 18 december 2015.

Wij vinden dit ontzettend jammer, maar het is ontzettend lastig gebleken om iemand te vinden die zijn/haar vrije tijd wil en kan inzetten om een aantal uren les te geven. Binnen onze vereniging zijn er helaas weinig mogelijkheden in de buurt om over te stappen naar een ander rayon, maar wij willen graag wel iedereen die wil blijven turnen, proberen te plaatsen in een ander rayon van K&V of bij een andere turnvereniging.

Helaas
Helaas hebben juf Frieda en juf Mireille een paar weken geleden afscheid van ons genomen. Dit is erg jammer maar de lessen gaan gewoon door tot zeker in december ondertussen zijn wij als verenging druk opzoek naar een nieuwe leerkracht. Tot die is gevonden nemen juf Rachel en juf Maya de les over.

Juf Frieda & Mireille in de krant

Les 13 juni
De les aanstaande vrijdag gaat gewoon door! Meester Laurens komt jullie lesgeven. Juf Mireille, Robin, Isa, Noa en meester Reinier zijn er ook gewoon.
Veel plezier allemaal.


De rayoncup
Zaterdag 29 maart hebben een aantal kinderen van de vrijdag meegedaan aan de rayoncup. De heren moesten vroeg uit de veren. Floris en Tobias waren als eerste aan de beurt. Zij hebben goed hun best gedaan, jammer genoeg niet in de prijzen gevallen. De heren haalde de 6e en 8e plaats. 

Daarna waren de dames met niveau R1 en R3 aan de beurt. Er waren veel deelnemers van onze vereniging, de zaal zag aardig blauw! Er is erg goed geturnd door de dames, dat was goed te zien tijdens de prijsuitreiking. Er was een gouden medaille voor Tamar, een zilveren medaille voor Jaylin en een bronzen medaille voor Julia en Zara. Roos viel helaas net buiten de medailles. Met één tiende verschil eindigde ze op de vierde plaats. 
In de derde ronde waren de dames van R2 aan de beurt. Cheyenne en Jelany turnde hun eerste wedstrijd. Zij vonden het best spannend, door de zenuwen vergaten ze soms een paar dingen te turnen. Het zag er allemaal wel heel netjes uit! Rosa heeft ook haar best gedaan en met plezier de wedstrijd geturnd alleen was haar tegenstander net sterker. Magali heeft het podium gehaald met een bronzen medaille. Al met al een mooie wedstrijd met mooie resultaten. Goed gedaan dames en heren!

Er zijn een aantal filmpjes gemaakt van de oefeningen klik hier 
om te kijken of je er tussen staat.De nieuwe toestellen zijn binnen!

Vrijdag 7 maart kregen wij onze nieuwe toestellen binnen waar jullie hard je best voor hebben gedaan! Het is alweer even geleden dat wij met elkaar sponsor hebben gesprongen, maar het was het wachten zeker waard. Het was even passen en meten voordat de nieuwe rekstok stond, maar uiteindelijk hebben de heren en ook een aantal dames er aan kunnen turen. 'De beste aankoop ooit.', was één van de reacties! 
Ook zijn wij heel blij met de vlindertrampoline. We zagen dat je hier heel hoog mee kan springen. Kika vloog bijna door het plafond tijdens de eerste streksprong. Het voelt ook wel raar aan je voeten al die ruitjes... Dan hebben we ook nog een paar klosjes erbij om een handstand of een hoeksteun te oefenenBedankt voor het brengen en het helpen opzetten Laurens en Saskia!Hallo ik ben juf Frieda en ik geef iedere vrijdag turnles aan kinderen in de gymzaal aan de Schiedamseweg. Toen ik negen jaar oud was ben ik begonnen met turnen bij juf Sonja. Juf Sonja vroeg een keer of ik het leuk vond om te helpen, dat wilde ik graag doen. Een aantal jaren later gaf ik les aan het rayon Tussendijken.

Ik vind het belangrijk dat iedereen genoeg aandacht krijgt, lekker bezig kan zijn met turnen en niet heel lang hoeft te wachten op een beurt. Daarom ben ik erg blij met mijn assistenten die elke les komen helpen. Samen bouwen we de gymzaal lekker vol, zodat er veel 
oefensituaties zijn.

In het eerste uur word ik geholpen door meester Reinier en juf Robin, in het tweede uur komen daar juf Mireille, Juf Noa en Juf Isa nog bij. Het duouur gaan alle assistenten zelf turnen en blijven juf Mireille en ik over om les te geven. Omdat iedereen daar al iets ouder is helpen zij elkaar een handje met het aanleren van nieuwe onderdelen. 
  
Met elkaar zorgen wij voor een sportieve en gezellige les!