Nieuws van juf Esther maandag

Even voorstellen
Hallo allemaal, ik ben juf Esther en vanaf januari 2016 sta ik als juf op de locatie Johan de Witlaan en het bevalt me daar uitstekend. De kinderen wisten natuurlijk al wie ik was, omdat ik daarvoor al als hulpjuf in de zaal stond. Sinds januari zijn er ook al een aantal kinderen bijgekomen en is het een gezellige boel. Samen met juf Ina en juf Cindy leren we allemaal een hoop bij.
 
 
 
 
Afscheid Juf Elise
Afgelopen maandag, 14 december 2015 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van juffrouw Elise. Het combineren van werk en lesgeven lukte de juffrouw niet meer en daarom heeft ze besloten om te stoppen.Gelukkig hebben wij voor juffrouw Elise wel vervanging gevonden zodat de lessen op de maandag gewoon door kunnen gaan. Juffrouw Esther zal samen met juf Cindy de lessen vanaf januari 2016 overnemen. Ze hebben er allebei super veel zin in en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!

Dit afscheid is natuurlijk niet zomaar voorbij gegaan. Tijdens de laatste les hebben de kinderen geapenkooid, wat lekkers gedronken en gesnoept en hadden de kinderen allemaal mooie cadeautjes voor de juf, zoals tekeningen, een zelf gebakken brownie en muffins. Na de les zijn wij met de rest van de juffen, meesters en bestuur van de vereniging nog gezellig wat gaan drinken. Wij vinden dit erg jammer dat juf Elise moet stoppen en wensen juffrouw Elise veel goeds en moois toe in de toekomst en natuurlijk hopen wij haar naar een keer te zien tijdens de les, wedstrijden of turnkamp! 
                                                                             
Bekijk hier alle foto's van het afscheid van juf Elise

Hoi, ik ben Elise en ik geef op de maandag turnles samen met Saskia mijn assistent.
Dit doe ik inmiddels alweer ruim zes jaar. Zelf ben ik natuurlijk, toen ik jong was, ook begonnen met turnen.
Dat vond ik zo leuk dat ik ben gaan helpen met lesgeven als assistent.
Na zes jaar van assisteren en enkele cursussen succesvol gevolgd te hebben ben ik zelf les gaan geven met veel plezier.
Dus als jullie zin hebben in turnen kom gerust langs voor een proefles bij mij.