Kleding


Kleuters
De kleuters dragen tijdens de lessen sportieve kleding, bijvoorbeeld een legging met een shirtje of een gympakje voor de meisjes en voor de jongens een korte broek met een shirtje. Hoe minder wijd en slobberig de kleding is, des te beter.
 
Meisjes 
Tijdens de turnlessen dragen de meisjes/dames bij voorkeur het verenigingspakje en eventueel daarbij een turnbroekje. Het aanschaffen van het verenigingspakje is verplicht na 3 maanden lidmaatschap.

Deze pakjes zijn te verkrijgen bij SportEmotion. De turnpakjes kunnen via de website Sport Emotion besteld worden, hier kunnen eventueel ook de turnbroekjes besteld worden. 

Om deze te kunnen bestellen dient u zich eenmalig te registeren op de website. Dit doet u door met uw muis op het turnpakje naar keuze te staan en te klikken op registreren. Na de registratie kunt u het turnpakje bestellen.

Naast het bestellen van de turnpakjes op de website is er ook de optie om naar de winkel zelf te gaan zodat het pakje eerst gepast kan worden. 
Het adres:
SportEmotion
Pesetastraat 72
2991XT Barendrecht
Geef in de winkel aan dat u namens onze turnvereniging komt voor het juiste verenigingspakje. 

Jongens 
Het verenigingspak voor de heren/jongens (donkerblauwe korte broek en wit hemd met twee donkerblauwe strepen of eventueel een witte spanbroek) is te koop bij Sport Emotion.
 
Schoenen
De leden kunnen op blote voeten turnen of op soepele turnschoentjes.
Zorg ervoor dat de schoentjes rubberen zolen hebben, voor meer grip.
Schoenen waarmee u buiten loopt zijn ten strengste verboden in de gymzalen.
 
Turnpakjesplaza
De turnkleding is van goede kwaliteit en kan jaren meegaan. Om die reden kunnen mensen een verenigingspakje tweedehands te koop aanbieden, wanneer hun zoon of dochter bijvoorbeeld het lidmaatschap heeft opgezegd, of wanneer ze uit de kleding gegroeid zijn. Op onze turnpakjesplaza kunt u kijken of er misschien een pakje te koop wordt aangeboden in de maat die u zoekt.