Sponsors


https://www.twobirds.com/


Welkom bij gymnastiekvereniging “Kracht & Vlugheid” Rotterdam. Sinds 1924 verzorgen wij turnlessen op recreatief en wedstrijdniveau. Bij K&V kunnen meisjes en jongens gymmen en turnen vanaf een leeftijd van 3 jaar. 

Ook volwassenen kunnen bij  onze vereniging fit blijven.

De lessen vinden plaats in diverse gymzalen in Rotterdam Noord en West, zo is er bijna altijd een rayon in de buurt. “Kracht & Vlugheid” Rotterdam is een gezellige vereniging met actieve leden. Elk jaar wordt er aan verschillende wedstrijden mee gedaan en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Plezier hebben in sport en sociale verbondenheid staan bij ons voorop!


Klik hier voor het Lesrooster van K&V turnseizoen 2017-2018.


Nieuws

        Update 
 18/09/2017

Grote Club Actie!
Vanaf afgelopen zaterdag is de Grote Club Actie weer van start gegaan. Iedereen heel veel succes met de verkoop! Wie het meest verkoopt van de hele vereniging wint een turnpakje of herentenue dus doe je best! Net als vorig jaar hebben wij ook weer een online verkoop pagina waar er koten gekocht kunnen worden!!

Geachte leden,
Namens het bestuur willen wij u via deze weg het treurige nieuws mededelen dat mevrouw Trudi van Lent vannacht overleden is. Trudi is Erelid, Lid van Verdiensten en oud penningmeester van onze vereniging. Wij wensen haar nabestaanden veel sterkte toe.

Geachte leden,
Via deze weg willen wij u informeren dat wij te horen hebben gekregen dat onze recent afgetreden penningmeester mevr. Trudi van Lent in het ziekenhuis ligt. Wil u meer informatie dan kunt u voor verdere vragen contact opnemen met het secretariaat.

Lessen Schiedamseweg starten vrijdag 8 september! Helaas kunnen wij door werkzaamheden in de gymzaal aan de Schiedamseweg pas op vrijdag 8 september de zaal in. De lessen van juf Annikka zullen dan weer beginnen.
 
Wij wensen jullie een Fijne Zomervakantie!!Namens alle juffen, meesters, assistenten en vrijwilligers!!Afbeeldingsresultaat voor fijne zomervakantie

Sponsordemo KV Rotterdam Rayon Schiebroek
was afgelopen woensdag een groot succes! Allen bedankt voor uw komst
Binnenkort ook de aftermovie beschikbaar!!

Op 17 juni waren de Clubkampioen-schappen
Alle deelnemers hebben onwijs goed hun best gedaan en mooie oefeningen laten zien. klik hier voor de uitslagen 
Tijdens de wedstrijd zijn er mooie foto's gemaakt
Uitnodiging Sponsordemo!
De dinsdag, woensdag en donderdag lessen van de Fresiastraat organiseren op woensdag 28 juni 2017 een demo

Foto's OBTK 2017 03-06-2017
Uitslag OBTK 2017 03/06/2017