Sponsors


https://www.twobirds.com/


Welkom bij gymnastiekvereniging “Kracht & Vlugheid” Rotterdam. Sinds 1924 verzorgen wij turnlessen op recreatief en wedstrijdniveau. Bij K&V kunnen meisjes en jongens gymmen en turnen vanaf een leeftijd van 3 jaar. 

Ook volwassenen kunnen bij  onze vereniging fit blijven.

De lessen vinden plaats in diverse gymzalen in Rotterdam Noord en West, zo is er bijna altijd een rayon in de buurt. “Kracht & Vlugheid” Rotterdam is een gezellige vereniging met actieve leden. Elk jaar wordt er aan verschillende wedstrijden mee gedaan en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Plezier hebben in sport en sociale verbondenheid staan bij ons voorop!


Klik hier voor het Lesrooster van K&V turnseizoen 2017-2018.


Nieuws

        Update 
 10/01/2018

Ja! We gaan weer op Turnkamp!!
Op vrijdag 11 mei 2018 tot zondag 13 mei 2018 gaan wij weer op Turnkamp.
Vanaf deze week worden de brieven uitgedeeld, geef je zo snel mogelijk op want vol = vol. Nog geen brief ontvangen kijk dan hier

Vrijdag 12 januari geen les bij locaties Schiedamseweg en Pergolesilaan. In verband met een viering van Sportbedrijf Rotterdam zijn deze locaties helaas voor ons niet toegankelijk.

Kerstvakantie 2017 De lessen gaan op de woensdag en donderdag in Schiebroek en op de vrijdag in Hillegersberg op 20, 21 en 22 december i.v.m. kerstdiners/gala's op de scholen niet door. De overige lessen worden deze week nog wel gegeven. Alle lessen beginnen weer op 9 januari 2018.
Wij wensen jullie Fijne Feestdagen & een gelukkig, gezond en Sportief 2018!  

Trekkingsuitslag Groteclubactie  bekend!
Heeft u ook een lot gekocht? Op 14 december 2017 vind u Hier de uitslag

De winnaar van de Groteclubactie verkoopwedstrijd is bekend! We hebben niet 1 maar 2 winnaars! Sienna Winkster en Naomi Vreeze hebben allebei maar liefst  97 loten verkocht voor onze vereniging! Super gedaan en gefeliciteerd met de gewonnen prijs 🎉veel plezier met het ontwerpen van een eigen turnpakje. Heeft u ook een lot gekocht? Op 14 december 2017 vind u Hier de uitslag

Grote Turn-Sinterklaasfeest op woensdag 29 november 2017
Vandaag zijn Sinterklaas en zijn pieten bij onze vereniging langs geweest. Wat was het gezellig en druk, de kinderen hebben met de pieten geturnd, gedanst en natuurlijk gezongen!! Iedereen is met een mooi cadeautje naar huis gegaan.
Klik hier voor de foto's

Open Pijnackerse Springwedstrijden
Vandaag heeft onze vereniging met een hoop turnsters en turners deelgenomen aan de springwedstrijden. Het was een gezellige leuke dag!