Ψηφιακό Μάρκετιγκ (Digital Marketing) με δυνατότητα πιστοποίησης ECDL Digital Marketing

MY PC - Κέντρο Πληροφορικής

 • .

  Οι προσφορές στα δίδακτρα που θα δείτε παρακάτω, ισχύουν για εγγραφές που θα γίνουν έως τις 27/5/19
  Αναρτήθηκε στις 20 Μαΐ 2019, 11:05 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Φορέας διεξαγωγής των μαθημάτων: Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών {πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561)}. (τηλ: 210 8661688)

Τρόπος παρακολούθησης των μαθημάτων: Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
 • Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο με τους καθηγητές αλλά και με τους υπόλοιπους σπουδαστές του τμήματός σας. 
 • Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Αυτός ο τρόπος παρακολούθησης σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα, σε περίπτωση που δεν μπορείτε αυτή την περίοδο να παρακολουθήσετε τα μαθήματα λόγω άλλων προτεραιοτήτων, να κρατήσετε τη θέση σας στο τμήμα έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε εσείς θέλετε!
Το σεμινάριο: Ψηφιακό Μάρκετιγκ (Digital Marketing) με δυνατότητα πιστοποίησης ECDL Digital Marketing απευθύνεται:
Σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο καθώς και σε:
 • Ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Ψηφιακό Μάρκετιγκ
 • Ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις του στο Ψηφιακό Μάρκετιγκ με την πιστοποίηση ECDL Digital Marketing.
Τι είναι η πιστοποίηση ECDL Digital Marketing;
Με την πιστοποίηση ECDL Digital Marketing έχετε να δυνατότητα να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας στο Ψηφιακό Μάρκετιγκ (Digital Marketing).  Το ECDL Digital Marketing αποτελεί απαραίτητο εφόδιο σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ασχοληθούν με το Ψηφιακό Μάρκετιγκ στην δική τους επιχείρηση, είτε ως εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό ή στον Δημόσιο τομέα.  

Διδακτικές ενότητες:
 • Βασικές έννοιες digital marketing
 • Έρευνα, σχεδιασμός, στρατηγική και υλοποίηση του digital marketing
 • Επιλογές διαδικτυακής παρουσίας
 • Επιλογή λέξεων-κλειδιών
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)
 • Πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, χρήση εργαλείων, πίνακας ελέγχου και ρυθμίσεις κοινωνικών δικτύων
 • Διαδικτυακό marketing και διαφήμιση μέσω κοινωνικών δικτύων, email, μηχανών αναζήτησης, συνεργασίας με άλλες ιστοσελίδες
 • Αναλύσεις στοιχείων (στατιστικά δεδομένα) για βελτιστοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών.
 • Δείτε την εξεταστέα ύλη εδώ
Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προετοιμασία των συμμετεχόντων σε εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού ECDL Digital Marketing. Φυσικά, αν δεν επιθυμείτε να δώσετε εξετάσεις, παρακολουθείτε απλώς τα μαθήματα χωρίς να συμμετάσχετε στις εξετάσεις.

Διάρκεια του σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το αν το παρακολουθήσετε σε τμήμα (ομαδικό μάθημα) ή σε μορφή ιδιαίτερου (ατομικού) μαθήματος:
 • Ομαδικό: 3 ώρες την εβδομάδα για 4 μήνες
 • Ατομικό:  ώρα την εβδομάδα για 4 μήνες

Έναρξη των μαθημάτων:
Οι ημερομηνίες και ώρες έναρξης των μαθημάτων διαμορφώνονται κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους που γράφονται στα μαθήματα, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι. Για να γραφτείτε στα μαθήματα, δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, το συντομότερο δυνατό. 
Σημαντικό! Κάνοντας την εγγραφή σας τώρα, κατοχυρώνετε τις χαμηλές τιμές και τη θέση σας για το αμέσως επόμενο τμήμα. Ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο για να ξεκινήσετε άμεσα τα μαθήματα, κάνοντας την εγγραφή σας τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε σε όποιο από τα επόμενα τμήματα επιθυμείτε.

Κόστος διδάκτρων:
Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):
 1. Εγγραφή: Δωρεάν
 2. Μηνιαία δίδακτρα: 
  1. Παρακολούθηση του σεμιναρίου σε τμήμα (ομαδικό μάθημα):
   • Για όλους: 280-130= 150 

    €/μήνα

   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-140= 140 

    €/μήνα

   • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-150= 130 

    €/μήνα

  2. Παρακολούθηση του σεμιναρίου ως ιδιαίτερο (ατομικό μάθημα):
   • Για όλους: 560-260= 300 €/μήνα
   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 560-280= 280 €/μήνα
Τρόποι εξόφλησης των μαθημάτων:
 1. Με μετρητά σε 4 μηνιαίες δόσεις
 2. Με πιστωτική κάρτα σε 4 άτοκες δόσεις 
 3. Με χρεωστική κάρτα
 4. Με κατάθεση στην τράπεζα
Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας. 

Πιστοποίηση ECDL Digital Marketing
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες αν επιθυμούν, μπορούν να δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση ECDL Digital Marketing σε εξεταστικό κέντρο της περιοχής τους. Μπορείτε να αναζητήσετε το κοντινότερο εξεταστικό κέντρο από την επίσημη ιστοσελίδα ECDL.


Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες. Αν τελικά αποφασίσετε να γραφτείτε στο σεμινάριο, θα έχετε εξασφαλίσει τα χαμηλά μας δίδακτρα και θα μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα στο αμέσως επόμενο, ή σε όποια από τα επόμενα τμήματά μας θέλετε!! Επικοινωνήστε με το MY PC - Κέντρο Πληροφορικής στο τηλέφωνο: 210 8644453 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.