Lämpimästi tervetuloa Liinuskan kennelin kotisivuille!


Olen Hanna Manninen, koiraharrastaja Keski-Suomesta Lievestuoreelta. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta. Lemmikkeinä meillä asustaa hovawart narttu Steinroller Pirre-Lina "Pirre" ja metsästyslinjainen labradorinnoutaja narttu Läppiksen Dreamfischer "Palma".
Koirat ovat olleet elämässäni mukana aina, mutta ensimmäinen hovawarttini, merkkivärinen uros Gierrat Ande-Sigga "Atomi" (1997-2009) tutustutti  minut paremmin koiraharrastusten maailmaan ja tähän upeaan saksalaiseen rotuun, hovawarttiin. Hovawartista lisää, mm. rotumääritelmän voi lukea Suomen Hovawart ry:n sivuilta. (kts. linkkejä). Pirren kanssa treenaamme tavoitteellisesti ja käymme kokeissa palveluskoirajäljellä (PAJÄ) ja erikoisjäljellä (FH). Olemme myös tokoilleet alokas- ja avoimen luokan koulutustunnusten verran ja agilitykin on kuulunut jonkin aikaa lajivalikoimaamme, mutta siinä lajissa emme ole kilpailleet. 

Ajatus kasvatustyöstä alkoi kehittyä Pirren ensimmäisen elinvuoden aikana huomatessani, että minulla on käsissäni narttu, jonka soisin jättävän oman jälkensä myös tuleviin hoffisukupolviin. Niin ei kuitenkaan koskaan tapahtunut ja Pirren kahden astutuksen epäonnistuttua kasvattamisajatukset ovat olleet jäissä. Kennelliiton kasvattajakurssin olen suorittanut maaliskuussa 2012 ja kennelnimen Liinuskan olen saanut heinäkuussa 2012. Olen jäsenenä seuraavissa järjestöissä/yhdistyksissä: Suomen Kennelliitto, Suomen Hovawart, Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys, Suomen Noutajakoirayhdistys ja Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys.
Yhteystiedot:
Hanna Manninen
Puttolantie 520
41400 Lievestuore
hansu.manninen@gmail.com
p.0400 457243

kuva: Katri Ursin
kuva: Jonna Manninen
kuva: Elina Virtanen


kuva: Elina Virtanen