Tällä sivulla pääset tutustumaan lippukuntamme eri ryhmiin ja niiden johtajiin. Kiinnostaisiko liittää oma lapsesi johonkin näistä ryhmistä? Ota yhteys lippukunnanjohtajaan ja katsotaan yhdessä mihin ryhmään juuri sinun lapsesi sopii parhaiten. Oletko aikuinen ja partio kiinnostaa, ota yhteyttä lippukunnan johtajaan. Partioon voi tulla mukaan myös aikuisena: monet tulevat mukaan, kun oma lapsi liittyy partioon.  


Sudenpentujen ryhmät

Sudenpenturyhmät ovat täynnä!

SOPULI-lauma  kokoontuu tiistaina kello 18-19 

Johtaja: Pete (Petri Patronen) sp. petri.patronen@outlook.com ja Saara

ORAVA-lauma  kokoontuu  maanantaina kello 17:30-18:30

Johtaja: Krista Karjalainen p. 040 7622 188 sekä Kaisa ja EliasSudenpennut 7-9 v.

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia, joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, akela.

Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Viikottaisissa laumailloissaan lauma oppii juttuja, joita ei koulussa opeteta. Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.
Seikkailijoiden ryhmät

Ketut kokoontuu maanantaina kello 18-19

Johtajat: Emma Lauri puh, Riina-Kaisa, Elias, Benjami ja Kaisa KarjalainenSeikkailijat 10-12 v.

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue, joka jakaantuu kahteen tai kolmeen vartioon. Seikkailijajoukkuetta johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, sampo. Kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa.

Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Lisäksi seikkailijajoukkueiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä sekä partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija matkaa tutkimusmatkailijan lailla: retkikeittimet, ensiapu, rakentelu ja solmut tulevat seikkailijoille tutuiksi!
Tarpojien ryhmät

Ahma-vartio (Tarpojatytöt) kokoontuu kello  Johtaja: Saara Wihervaara

Karma-vartio kokoontuu kello        Johtajat: Riina-Kaisa, Kaisa, Emma ja Matias

Susi-vartio (Tarpojapojat) kokoontuu tiistaina kello 19-20

Johtaja: Jaakko Lauri

Tarpojat 12-15 v.

Tarpojiksi kutsutaan 12–15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojat toimivat viikoittain kokoontuvissa vartioissa, tytöt ja pojat omissaan. Vartiossa on 4–12 tarpojaa. Tarpojavartiota johtaa samoaja, jonka tukena toimii aikuinen, luotsi.


Samoajien ryhmät

Huuhkaja-vartio kokoontuu sopimuksen mukaan joko parin viikon välein tai tarpeen mukaan.


Samoajat 15-17 v.


Samoajat ovat 15–17-vuotiaita partiolaisia. He jakautuvat sukupuolen mukaan 4–12 samoajan vartioihin. Vartiot kokoontuvat viikoittain. Samoajien vartionjohtajana toimii samaan ikäkauteen kuuluva vertaisjohtaja. Tehtävään koulutettu aikuinen johtaja, luotsi, suunnittelee toimintaa yhdessä vartionjohtajan kanssa, tukee vartionjohtajaa tehtävässään ja huolehtii tämän osaamisesta.

Samoajien ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat tarpojaikäisten vartionjohtajina.
Vaeltajien ryhmät

Vaeltajien vartio kokoontuu sopimuksen mukaan joko parin viikon välein tai tarpeen mukaan.

Vaeltajat 18-22 v.

Vaeltajat, 18–22-vuotiaat, toimivat projektien mukaisissa ryhmissä tai oman tai naapurilippukunnan vaeltajien kanssa kaikki yhdessä. Vaeltajaryhmä, vartio, on yhteisryhmä, jossa on 3–5 vaeltajaa. Vaeltajat kokoontuvat kerran tai kaksi kuussa.

Vaeltajavartion vartionjohtajana toimii samaan ikäkauteen kuuluva vaeltaja. Ikäkauden aikuinen, luotsi, ohjaa vaeltajan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman eli vaelluskartan tekemistä ja toteutumista.