Home Sweet Home

Keedy - Stabij 
ff voorstellen. Keedy is de naam en ik ben echt hondentrots dat ik nou eindelijk ook  het internet op ga. Je telt vandaag de dag als hond zijnde toch niet meer mee zonder een eigen website .
 
 
 Laat ik ff snel wat over mezelf vertellen. Allereerst, ik ben een Friese Stabij, geboren in maart 2006 als eerstgeborene uit een nest van 7. Ik kom uit een goed nest en na een bezoekje aan Limburg was ik voor het eerst zelf drachtig. Nu heb ik zelf dus een nest met vijf prachtige Stabijtjes. Het is echt fantastisch. Wij Stabijers staan vanouds heel goed bekend, vooral vanwege onze buitengewone trouw en scherpe intelligentie. En laat ik hier ook onze natuurlijke bescheidenheid niet onvermeld laten.  Op deze website kunnen jullie vanaf nu werkelijk alles vinden over mij, de familie, mijn vele vrienden, het trotse ras der Friese Stabijers en vooral hoe het allemaal gaat met mijn kleine puppen.
 

 En hier zijn ze dan, mijn pups. Geboren op 6 Nov 2009.
ja ..kan het ff wat rustiger svp
 
 
 
de 'Bazinnen' 
En wij zijn Els en Marga, beter bekend als de bazinnen. Keedy is onze eerste hond samen. In 2005 hebben we die beslissing genomen en we hebben er geen seconde spijt van gehad. 
 
 
Al 20 jaar wist Els dat ze een Friese Stabij wilde. Eigenlijk was ze sinds Dirkje nooit meer in een ander ras geinteresseerd geweest en Marga deelde die liefde later ook. 
 
Maart 2006 was het zover, we mochten een pup uitzoeken. Heel spannend allemaal want op dit teefje hadden we  5 maanden moeten wachten! We wisten meteen welke we wilden. Na 8 weken mocht ze met ons mee naar huis. Nee, we hebben haar niet uit Friesland gehaald. In het begin was het natuurlijk erg wennen en we hebben echt ook alle klassieke fouten gemaakt ('ja zeg..wie is er hier nou eigenlijk de baas?'), maar nu kunnen we toch gerust stellen dat we echte experts op het gebied van de Friese Stabij zijn geworden. Die  kennis willen we dan ook graag met jullie delen. Over de hele website zullen we af en toe wat praktische tips geven over wat te doen en vooral ook over wat NOOIT te doen!!
 
 
 
 
Jullie kunnen ons ook schrijven en van alles vragen in Keedy's Blog.