Home


Zondag 11 december
ROMMELMARKT
aanvang 10.00 uur
EINDE 15.00 uur

De soos is voortaan gemakkelijk te herkennen
De gezellige zaal:

Welkom bij de K.B.O. afdeling Heikant/Quirijnstok


K.B.O. Afdeling Heikant/Quirijnstok is een actieve afdeling met een eigen gebouw, met ongeveer 600 leden en met een groot aantal vrijwilligers.
Onze seniorensoos, ’t Hazennest aan het Kreverplein 27,  is  maandag en dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur en woensdag tot en met vrijdag open van 9.00 uur tot 17.30 uur.
De koffie staat daar voor u klaar voor € 0.60 als u 50 jaar of ouder bent.
Hebt u trek in iets anders dan koffie of thee,  vraag het de medewerkenden aan de bar, hij of zij staat voor u klaar.

Wij hebben ook allerlei activiteiten.
U kunt meegaan met de fietsclub op woensdag-middag, uw fantasie de vrije loop laten gaan bij het maken van kaarten en schilderen met de schildersclub. U kunt daar ook rikken, hoogjassen en jeu de boules spelen of meedoen, met de wekelijkse  of maandelijkse bingo.
Twee keer per jaar gaan we met rond 100 mensen een dag uit met de bus.
U ziet dat er voor ieder lid wel een activiteit is die aanspreekt. Vanaf 1 januari 2017 bedraagt de contributie €25.-per jaar. Voor al onze activiteiten geldt, dat de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg hierop toegepast kan worden. Voor meer informatie hierover klik hier.
 
10 x Per jaar doen we in de ONS een informatieblad zodat ieder op de hoogte is wat er in die maand te doen is. Ook kunt u daarop de verslagen lezen van activiteiten die geweest zijn.
 
U begrijpt dat we afhankelijk zijn van de inzet en het enthousiasme van onze vrijwilligsters en vrijwilligers om uw belangen te behartigen. Gelukkig hebben we zo’n groep vrijwilligers die ieder een stukje verantwoordelijkheid wil dragen voor onze afdeling.

Hebt u na het lezen van deze informatie zin om ook iets voor de afdeling te doen? Wij verwelkomen u graag. Want vele handen maken licht werk!Subpagina''s (3): Bestuur Doel K.B.O. Pasjeskorting