Tervetuloa sivuillemme!

Kauppilanmäki-Maijanniitty asukasyhdistys ry. sivuilta löytyy tietoa alueesta ja alueella tapahtuvasta vireästä asukasyhdistys toiminnasta. Tutustu toimintaamme ja ajankohtaisiin aiheisiin tarkemmin myös yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Kauppilanmäki ja Maijanniitty sijaitsevat Valkeakosken kaupungin eteläpuolella rajoittuen Valkeakosken kanavaan ja Vanajaveden vesistöön. Vesistö tekee alueesta etenkin kesäaikaan luonnonkauniin keitaan, vanhat ruusu- ja sireenipensaat täydentävät maiseman kauneutta. Kaivatessaan luonnon rauhaa tarvitsee kävellä vain yhdistyksemme talkootyönä tekemää pururataa pitkin mäntymetsään, jossa voi ihailla keväisin rinteillä kasvavia valtaisia sinivuokkomättäitä, tai huumaantua myöhemmin keväällä kielojen tuoksusta. Pururadalta avautuu myös kaunis järvimaisema Vanajavedelle.

Kaupunginosana Kauppilanmäki-Maijanniitty on pääosin sodan jälkeen rakennettu pientaloalue. Rakennukset ja pihamaat ovat hyvin hoidettuja, josta on todisteena monen kiinteistön seinässä pihanhoitokilpailun mestarilaatta. Viime vuosina on alueelle keskustan tuntumaan rakennettu kerrostaloja ja eteläisimpään kulmaan Aurinkorinteen rivitaloalue. 

Vaikka asuinalue sijaitsee luonnon läheisyydessä, niin silti palvelut ovat aivan vieressä.

Lue lisää ->>

Kauppilanmäkeä Tervasaaresta


Kauppilanmäki-Maijanniitty asusukasyhdistys Facebookissa ->

Alisivut (1): Kuvaus jatkuu