BlogiTervetuloa Hillaan, kosmetologi Veera

lähettänyt Minna Monthan 20.4.2018 klo 12.35

Olemme etsiskelleet Hillaan uusia ekokosmetologeja ja kun tutustuimme Ekokauneus -täydennyskoulutuksessa Veeraan ja Kiiaan, päätimme pyytää Hillaan töihin molemmat. Ihanaa! Ensimmäisenä esittelyssä Veera, joka aloittaa työnsä Hillassa toukokuun ensimmäisellä viikolla. Veeran tausta on apteekissa ja Ruotsinlaivan kauneushoitolassa, joten kokemusta hoitotyöstä tältä nuorelta naiselta löytyy jo useamman vuoden ajalta. On ilo saada Veera meille Hillaan tekemään ihania ekohoitoja. 

"Olen Veera, 26-vuotias kosmetologi. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni, vapaa-aikani kuluu myös joogatessa. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hyvän olon hoitoihini!"


Tule meille töihin!

lähettänyt Minna Monthan 13.3.2018 klo 4.03

Etsimme ihanaa ekokosmetologia tiimiimme sopimusyrittäjäksi! 😍 Hilla on raikas, suomalaiseen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut hoitola Hietalahden torin laidalla.

Haluaisimme työkaveriksemme aurinkoisen asiakaspalvelijan, joka osaa heittäytyä hetkeen. Voit tehdä töitä osa- tai kokoaikaisesti, ja toivomme, että pystyt tekemään myös iltoja sekä viikonloppuja. Tarjoamme sinulle hyvät eväät hoitojen tekemiseen. Laita hakemus info@kauneushilla.fi ja tule tutustumaan meihin. ❤️


Hilla on nyt virallisesti ekohoitola

lähettänyt Minna Monthan 28.2.2018 klo 1.51   [ 28.2.2018 klo 1.58 päivitetty ]

Moikka!

Kuinka ihanaa, että olemme nyt ihan virallisesti Suomen Ekokosmetologit ry:n jäseniä. Hillan tuotteet ja toimintatavat on todettu vastaavan ekohoitolan vaatimuksia. Olemme sitoutuneet ekologisiin arvoihin - arvoihin jotka Hillassa on toteutuneet jo ihan alusta asti. Olemme erityisen iloisia, että myös ei-ekosertifioitu tuotesarjamme BTB13 on nyt hyväksytty ekohoitolassa käytettäväksi sarjaksi. Siinä on kasvipohjan lisäksi synteettinen, Oulun yliopistossa patentoitu kantasoluja aktivoiva yhdiste. Yhdisteen kaksi raaka-ainetta, oroottihappo ja l-karnitiini, ovat ihosolussa esiintyviä tärkeitä rakennusaineita. Näin ollen on katsottu, että vaikka ne eivät täytäkään serfioidun kosmetiikan vaatimuksia, ovat kuitenkin turvallisia ja ekologisia - siispä sopivia ekohoitolaan. 

Tervetuloa ekokosmetologisi hoidettavaksi! 

Ekokosmetologit sitoutuvat noudattamaan yhteisesti sovittuja ekoeettisiä periaatteita;

♥ Kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen

♥ Hoitolasarjojen on täytettävä biosertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetetut vaatimukset

♥ Tuote- ja raaka-ainetuntemusta luonnonkosmetiikasta tulee opiskella

♥ Käsityömäisyyttä ja läsnäolemisen taitoa kunnioitetaan

♥ Ihmistä ja ympäristöä kuormittavia kemikaaleja vältetään

♥ Toiminta on rehellistä ja tiedottaminen avointa

Helmi-maaliskuun hoitotarjoukset

lähettänyt Minna Monthan 13.2.2018 klo 6.02


Talvinen taistelu pintakuivuutta vastaan - kuorinta ja kosteutus

lähettänyt Minna Monthan 18.1.2018 klo 16.53   [ 18.1.2018 klo 16.56 päivitetty ]


Pakkasten tultua tänne Helsinkiin, ovat asiakkaamme hakeutuneet kasvohoitoon kiristelevän ihon vuoksi, joka huutaa kosteutta, mutta ei meinaa ottaa sitä vastaan, eli tuotteet vain pyörivät iholla. Tämä johtuu viiman ja kuivan sisäilman aiheuttamasta ihon pintakuivuudesta. Sen taltuttamiseksi on kaksi keinoa - kuorinta ja hyvä kasvovesi. <3 

Kuorinta poistaa ihon pinnalta solukkoa, joka estää kosteutta ja öljyjä imeytymästä ihoon. Se myös hankaloittaa talin pääsyä ihosta ulos, jolloin seurauksena pintaan ilmestyy pieniä tukkeumia ja mustapäitä. Kuori ihoa kerran viikossa hellävaraisella kuorinnalla ja parannat tuotteiden imeytyvyyttä huimasti. Jos ihossa on tukkeumia, voit tehdä paikallisesti kuorintaa useammin kuin kerran viikossa.

Toinen tuote mikä on avuksi pintakuivuuden taltuttamisessa, tuotteiden imeytymisessä ja kosteutuksessa on kasvovesi. Tuote, jonka olemme pitkään mieltäneet puhdistustuotteeksi, onkin oikeasti ihosi tärkein hoitotuote. Taputtele kasvovettä kerros, kaksi, kolme... huomaat kuinka muut tuotteet imeytyvät ihoon hetkessä ja kuinka kasvovesi tekee ihosta kimmoisan. Kiristelevä tunne häviää ja poskien punoitus rauhoittuu kun iho ei ole ärtynyt. Talvisaikaan kasvovedessä ei mielestämme tulisi olla alkoholia, koska se kuivattaa ihoa.

Lopuksi palaamme vielä ihon kosteuttamiseen. Ajattele näin: jos sinulla on jano, juot vettä, et öljyjä. Sama juttu ihon kanssa. Jos ihosi on kiristävä, kutiseva, janoisen oloinen, anna sille vesipitoisia tuotteita (geelit, fluidit, seerumit ja kasvovesi). Kosteutta = vesimäisiä aineita voit laittaa ihoon useamman kerroksen. Öljymäiset tuotteet taas auttavat kosteutta pysymään ihossa, koska mm. kuiva sisäilmamme haihduttaa sitä pois. Tarvitset siis iholle sekä janojuomaa (vesipitoisia tuotteita) että tuotteita, jotka eivät päästä vettä ulos ihosta (öljyt). Tämän vuoksi kasvovesi laitetaan iholle ensin, sen jälkeen seerumi ja sitten öljy/kasvovoide. Anna iholle aina enemmän vettä kuin öljyjä ja jos se tuntuu kiristävältä, lisää ensin esim. kasvoveden määrää, eli taputtele iholle useampi kerros, ja mieti vasta sitten öljyisemmän tuotteen ostoa.

Toivottavasti saat vinkeistämme apua talvi-ihon hoitoon. Ihania ihonhoitohetkiä! <3 

Joulun ostosajat

lähettänyt Minna Monthan 14.12.2017 klo 4.05

Päivystämme ennen joulua seuraavasti, lämpimästi tervetuloa! Sähköiset lahjakortit saat tilattua verkkokaupastamme vielä jouluaattonakin klo 15 asti. Lahjakortin voi ostaa summalle tai tiettyyn hoitoon. Alta löydät Hillan lahjakorttimenun, joka on vuosi toisensa jälkeen ollut supersuosittu. <3

La 16.12. klo 11-12
Su 17.12. klo 12-15
Ma 18.12. klo 15-17
Ti  19.12. klo 16-17
Ke 20.12. klo 17-18
To 21.12. klo 12-14
Pe 22.12. klo 14.30-16
La 23.12. klo 10-14


Hillan joulupakkaukset

lähettänyt Minna Monthan 9.12.2017 klo 19.18

Meiltä löydät toivotut käyttölahjat siskolle, vaimolle, äidille, miehelle, ystävälle ja yhteistyökumppanille. Puhdas, kotimainen, ekologinen ihonhoitopakkaus on varma joulun ilostuttaja.

EKOPHARMA Helsinki Herukka hajusteeton joulupakkaus 29,50€ (norm. 38,80€)
EKOPHARMA Helsinki Herukka C-Max joulupakkaus 45€ (61€)
EKOPHARMA Helsinki Vadelma joulupakkaus 37€ (47,50€)
EKOPHARMA Helsinki Tyrni joulupakkaus 45€ (64,90€)
EKOPHARMA Helsinki MEN joulupakkaus parranajo 39€ (45€)
EKOPHARMA Helsinki MEN joulupakkaus voiteet 38€ (44€)
EKOPHARMA Helsinki joulupakkaus hiuksille 40€ (54€)
EKOPHARMA Helsinki joulupakkaus vartalolle 36€ (45€)

BTB13 Medical joulupakkaus 37€ (50,80€)
BTB13 Anti-Age joulupakkaus 69€ (86€)

Kaikki Hillan joulupaketit löydät täältä. Voit ostaa joulupakkauksen shoppailutunneillamme tai tilata verkkokaupasta. Tilaa ke 20.12. klo 12 mennessä, niin postitamme paketin sinulle jouluksi. Verkkokaupastamme löydät myös lahjakortit sekä hoitolaan että verkkokaupan tuotteisiin.

Avoimet ovet la 2.12. klo 11-16

lähettänyt Minna Monthan 1.12.2017 klo 6.56   [ 9.12.2017 klo 18.54 päivitetty ]

Tervetuloa viettämään avoimien ovien päivää sekä Hillan pikkujouluja uusiin tiloihimme, Hietalahden kauppahallin viereen. ♥ Hillassa tehdään myös päivän aikana luomuhoitoja ja pikkujoulumeikkejä luomumeikeillä - voit varata omasi etukäteen nettiajanvarauksestamme www.kauneushilla.fi/ajanvaraus. Hoitomme sopivat myös herkkäihoisille ja vegaaneille.

Pikkujouluissa meillä on hyviä tuotetarjouksia joulupukin lahjasäkkiin ja arvonta, jossa voit voittaa Marjametsässä -luomuhoidon. Tervetuloa glögille ja tutustumaan uuteen Hillaan! 

♥ Minna, Heidi ja Heta


Hillan lahjakorttimenu

lähettänyt Minna Monthan 20.11.2017 klo 15.45   [ 20.11.2017 klo 15.47 päivitetty ]

Joulun ihanimmat lahjat, hoidot suomalaisella luonnonkosmetiikalla löydät meiltä Hillasta.  Voit ostaa lahjakortin shoppailutunneilla ti klo 16-17, ke klo 17-18 ja to klo 12-13, tai tilata sen verkkokaupastamme. Joulun lahjakortti on voimassa 27.12-30.4. Ihanaa joulunaikaa!


Loppuvuoden tarjoushoidot

lähettänyt Minna Monthan 20.11.2017 klo 14.52


1-10 of 52

Comments