Parasta ihollesi - luonnollisesti! 

Tervetuloa marjamatkalle! Käytämme hoidoissa korkealuokkaisia, luonnollisia, suomalaisia tuotteita, joilla saat ratkaisuja ihosi hoitamiseen: olemme erikoistuneet varsinkin herkän ihon hoitoon ja anti-age hoitoihin. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla - marjoista tehonsa ammentava EKOPHARMA Helsinki, kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13 ja luomukosmetiikan uusi helmi Anumati Naturals. Kaikki sarjat soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista. Käyttämämme ihonhoitosarjat valmistetaan Helsingissä - näin olet myös osana kotimaista tuotantoketjua.
Avasimme uudet ihanat tilat 2017 syksyllä Bulevardin päähän, Hietalahden torin laidalle, ja palvelemme asiakkaita kolmessa hoitohuoneessa. Voit siis tulla meille myös ystäviesi kanssa. Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä shoppailutunneillamme tiistaisin klo 16-17, keskiviikkoisin klo 17-18 ja torstaisin klo 12-13, sopimuksen mukaan tai omassa verkkokaupassamme

Voit varata ajan kätevästi sähköisestä ajanvarauksestamme.


Me palvelemme sinua:


Heta
Olen 29-vuotias ekokosmetologi, Reiki-hoitaja ja maskeeraaja Heta. Vahvuuksia työssäni ovat rauhallisuus ja tarkkuus, jotka korostuvat etenkin tarjoamissani meikkipalveluissa, sokeroinneissa sekä kulmien muotoiluissa. Kiitos Reikin, lupaan tarjota sinulle kokemuksia hyvän energian ja kosketuksen voimasta. Nähdään Hillassa!

Minna
Olen Hillan omistaja - 33-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Teen työtä rakkaudella ja hoidan myös haastavia iho-ongelmia kuten aknea, ruusufinniä, suunympärysihottumaa sekä couperosaa. Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan hoitolaani!

Heidi
Olen 26-vuotias ekokosmetologi Heidi. Omat haasteeni ihonhoidossa ovat tuoneet minut tälle alalle, auttamaan sinua. Olen tarkka työssäni ja parhaimmillani olen ihonpuhdistuksissa, jalkahoidoissa sekä hieronnoissa. Otan sinut vastaan lämmöllä, tervetuloa!
Kauneushoitola Hilla

Hilla Kauneushoitola

Hilla Kauneushoitola