Tervetuloa!

http://www.partio.fi/liityHuom! Sivumme muuttavat piakkoin osoitteeseen www.katkankavijat.fi - näitä sivuja ei enää päivitetä 1.4.2029 jälkeen

Partio on vastavoima “Miks mun pitäis?” ja “Ei kuulu mulle!”-asenteille. 

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa tehdä itse. Siihen osallistuvat pienimmätkin partiolaiset: vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Lisätietoa partio-ohjelmasta sekä yleisesittely partiosta löytyy Suomen Partiolaisten sivuilta www.partio.fi

Mitä meidän lippukunnassa tehdään?

Kätkän Kävijöissä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, suunnistaen. Osataan ensiapua, tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja. Tiedetään mitä tehdään neulalla ja langalla, saadaan puukko teräväksi, osataan arvostaa toista ihmistä, kunnioitetaan luontoa. Sovitaan yhdessä oman ryhmän säännöt ja noudatetaan niitä. Tehdään yhdessä ja opitaan tekemällä.


Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon. Partiotoiminta alkaa elo–syyskuun vaihteessa.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään tapaamisissamme, soittamalla lippukunnanjohtajalle tai laittamalla vaikkapa sähköpostia. Jäsenhakemuksen voi täyttää tästä https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999862

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena!


Lisätietoja ja hyödyllisiä linkkejä

Lapin Partiolaiset ry (Piirijärjestö)                                       

    www.lappi.partio.fi

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry (Keskusjärjestö)       

    www.partio.fi

Partio-ohjelma (Hyödyllistä tietoa eri ikäkausien ohjelmasta)                                               

    www.partio-ohjelma.fi

Roihu - Finnjamboree                                     

    www.roihu2016.fi

WOSM (Poikien maailmanjärjestö)                   

    www.scout.org

WAGGGS (Tyttöjen maailmanjärjestö)              

    www.wagggs.org

Partiokauppa SOS

    www.scandinavianoutdoorstore.com

Partiowiki

    www.scoutwiki.org


Ċ
Kätkän Kävijät,
18.11.2017 klo 5.31