Значајни семинари

До семинара "Електронско учење", стручно усавршавање сам доживљавала као осмочасовно седење и слушање низа излагања, прилично досадних и углавном неприменљивих у свакодневном наставничком послу. 

"Електронско учење" је био први семинар након кога сам била обучена и мотивисана да одмах делам и променим дотадашњи рад. 
Убрзо је уследио одлазак на европски семинар Песталоци програма, где сам била у прилици да комуницирам са наставницима из 21 европске земље и разменим искуства, чујем где је запад, а где исток :) 
Сасвим случајно сам пронашла обавештење о неформалном стручном усавршавању "У сусрет дигиталној писмености" које је, још једанпут, изменило моју свакодневну праксу. Од тада, у школи Нушић живе бројни пројекти...
Семинар који је мом ентузијазму дао форму и омогућио ми да освестим значај и структуру пројектне документације - "Комуникација и интеракција у савременој школи".
"Гугл апликације за Гугл генерације" су обука која је још једном показала да информатички алати имају значај и снагу само ако се ваљано употребе. Из ње сам изашла оснажена за технике планирања онога што намеравам да реализујем са ученицима (у педагошком и апликативном смислу). Разрешила сам и недоумице везане за концепт и принципе вођења одељењског портфолија.