Taidetalo pääsivu

Ajatus Kassu Halonen Taidetalon perustamisesta syntyi vuonna 1998 Kassun valmistellessa suurta juhlakonserttia Hartwall Areenalle. Tuolloin hän sai paljon fanipostia, joissa tiedusteltiin ovatko hänen saamat kultalevyt julkisesti nähtävillä. Kun näin ei ollut, alkoi sopivan paikan etsintä. Idea Taidetalon ja kultalevysalin perustamisesta syntyi yhdessä Kassun puolison Miia Hämäläisen kanssa, kun Kassun lapsena käymä Manamansalon idyllinen kansakoulu oli jäänyt tyhjilleen
 
Rakennuksen perusteellinen remontti Taidetaloksi valmistui vuonna 2000 ja rakennus oli myös vuoden 2001 Kajaanin asuntomessujen oheiskohteena. Taidetalon yksilöllisestä suunnittelusta vastasi arkkitehti Hannu Pyykkönen ja Miia Hämäläinen.
 
Taidetalo toimii kulttuurin ja musiikin kohtaamispaikkana ja sen näyttelytiloissa pidetään vuosittain vaihtuvia korkeatasoisia taidenäyttelyitä. Manamansalon musiikkija taideyhdistys ry hallinnoi toimintaa ja on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tuotto käytettään lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. Kiinteistön omistaa Vaalan kunta.
 
Kassun entisessä luokkahuoneessa sijaitsee 'Kultalevysali', jossa asetteilla on ainutlaatuinen kokoelma Haloselle myönnettyjä kultalevy-, timantti- ja platinalevyjä sekä muuta legendaarista kevyen musiikin rekvisiittaa. 
 
Kassu Halonen Taidetalo toimii lasten, nuorten ja aikuisten koulutuspaikkana ja elämyksellisenä vierailukohteena sekä toimii myös kokous- ja seminaaripaikkana ja on suosittu hääjuhlien pitopaikka.

Kassu Halonen Taidetalo
on avoinna kesällä

12.6. - 16.8. 2020

Varauksesta ryhmille 6-50 hlöä.

Kahviosta maukkaat makeat ja
suolaiset kahvileivät,
pakurimustikka teetä
ja tuoretta kahvia.

Matkamuistomyymälä


Aukioloajat kesäaikaan:
ma ja ti suljettu
ke-pe klo 11-17 
la-su klo 10-15
 
Lämpimästi tervetuloa!


Talviaikaan auki sopimuksen mukaan. 

 
KASSU HALONEN TAIDETALO
Kivarinperäntie 24
88340 Manamansalo

Tiedustelut
puh 040 7096157

 
  
Näyttelyt ja muu toiminta
 
Näyttelyissä esillä vuoden 2019 Luontokuva palkinnon saaneen valokuvaaja Ville Heikkisen upeita luontokuvia sekä taiteilija Ilpo Mikkosen värikylläisiä öljyväritöitä.

Henkilökunta ohjeistaa ja valvoo turvallisen näyttelykäynnin.

Sisäänpääsymaksu Taidetalon näyttelyihin: 
4 € / hlö, sotainvalidit ja alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi


27.6. Klo 14, nukketeatteri esitys
Piki - Salamasankari Taidetalolla.

Vapaa pääsy. Toivotamme sekä lapset että aikuiset tervetulleeksi.

Toivomme ennakkoilmoittautumisen, teatteriesitykseen mahtuu 45 hlöä.

Iilmoittautumiset taidetalo@hotmail.fi


Seuraa ja tykkää Facebook-sivuilla
Alisivut (2): Linkit Vieraskirja