Taidetalo pääsivu


Tervehdys taidetalosta!

Haluan tässä nöyrimmin kiittää teitä arvoisat talkoolaiset, yhteistyökumppanit, esiintyjät sekä ilman muuta Saarikonserttifanit hienoista ja lukuisista Saarikonserttivuosista joita tuli täyteen meidän osalta 17-kertaa.

Mahtavia muistoja on jäänyt matkalta mieliimme.

Ilman draamaa, tämän vuoden ulkopuolinen Saarikonsertin tapahtumatuottaja totesi ennakkomyyntilippujen määrän olevan liian alhainen, suhteessa otettuun taloudelliseen riskiin, siinä syy tapahtuman peruuntumiseen.

Haluan toivottaa teille kaikille hyvää ja lämmintä kesää ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Taidetalon upeisiin näyttelyihin. Taiteilija Markku Laakson Elvisteokset ovat huikasevat sekä kuvanveistäjä Tero Maksimaisen ainutlaatuiset taideteokset ovat näkemisen arvoiset, unohtamatta
Alvar Kolasen valokuvanäyttelyä.

Kassu Halonen

Taidetalon avajaiset pidetty 12.6.


Suuri kiitos kaikille läsnäolioille!Kassu Halonen Taidetalolla upeat sekä monipuoliset näyttelyt
kesällä 13.6.-15.8.2017.

Avoinna
ti-pe klo 11-17
la-su 10-15 (ma suljetttu).

Liput 4€ lapset 0€.

Esillä monipuolinen kesänäyttely,
taidemaalari 🎨 Markku Laakson,
Elvis elää näyttely 40 - vuotta sitten kuolleen legendan muistoa kunnioittaen.
Ainutlaatuisella tekniikalla työstettyjä veistoksia, Tero Maksimainen.

Valokuvanäyttely tähdet tuikkivat.
Alvar Kolasen monipuolisesta tuotannosta, ikimuistoista tähdistä, valokuvanäyttely Olavi Virrasta - Kirkaan.
Taiteilija Gunnar Baicovsin värikylläisiä teoksia.

Seuraa ja tykkää Facebook-sivuilla
Ajatus Kassu Halonen Taidetalon perustamisesta syntyi vuonna 1998 Kassun valmistellessa suurta juhlakonserttia. Tuolloin hän sai paljon fanipostia, joissa tiedusteltiin ovatko hänen saamat kultalevyt julkisesti nähtävillä. Kun näin ei ollut, alkoi sopivan paikan etsintä. Idea Taidetalon ja kultalevysalin perustamisesta syntyi yhdessä Kassun puolison Miia Hämäläisen kanssa, kun Kassun lapsena käymä Manamansalon idyllinen kansakoulu oli jäänyt tyhjilleen
 
Rakennuksen perusteellinen remontti Taidetaloksi valmistui vuonna 2000 ja Taidetalo oli myös vuoden 2001 Kajaanin asuntomessujen oheiskohteena. Taidetalon yksilöllisestä suunnittelusta vastasi arkkitehti Hannu Pyykkönen. Taidetaloa hallinnoi Manamansalon musiikki- ja taideyhdistys ry. ja kiinteistön omistaa Vaalan kunta.
 
Taidetalo toimii kultuurin ja musiikin kohtaamispaikkana ja sen näyttelytiloissa pidetään vuosittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Kesän 2013 teemana on Kassu Halonen 60 v. juhlakesä.
 
Kassun entisessä luokkahuoneessa sijaitsee 'Kultalevyhuone', jossa asetteilla on ainutlaatuinen kokoelma Kassulle myönnettyjä kultalevy-, timantti- ja platinalevyjä sekä muuta legendaarista kevyen musiikin rekvisiittaa. 
 
Kassu Halonen Taidetalo toimii myös kokous- ja seminaaripaikkana ja on suosittu hääjuhlien pitopaikka.
 
Yhteydenotot: taidetalo@hotmail.fi 
 

Alisivut (2): Linkit Vieraskirja