Takács György karosszéria lakatos mester Budapest,Budafok,Ujbuda

Naprét utca

Tisztelt ügyfeleink!
Ezt a honlapot már nem használjuk helyette a www.karosszeria.net 
amit használunk és naprakész
tel:+3630/9597636
Tel.2:+36302110659

XXII.KER,XI.KER,BUDA,SAVOYA PARK,KELENFOLD,BUDAFOK,1221BUDAPEST,
NAPRET UTCA13
RRR BT

Takács György karosszérialakatos mester 
vagyok, több mint50 éves szakmai múlttal. Családias környezetben javítunk autókarosszériát 1968 óta. Kis méretből adódóan versenyképes áron tudunk dolgozni, ezt szeretnénk mindenki megelégedésére megőrizni. A műhely hivatalos engedéllyel rendelkezik, dolgozóink bejelentett munkások, ezért a feketén dolgozó műhelyekkel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni.

Ráérő munkák esetén igen kedvező óradíjakkal dolgozunk. (5000.-forintos nettó óradíjért) Vállalunk törött, totálkáros, korrodált gépkocsikat. Minden biztosítóval kapcsolatban állunk, banki ,biztosítási ügyintézést, engedélykérést intézünk. Biztosítási kárbejelentőt egyéb okiratokat kitöltjük ön helyett, ezzel is kímélve idejét.HOGY MIBOL ADODIK  KEDVEZO AR???

TERMESZETESEN NEM A MINOSEG ROVASARA MUHELYUNK SAJAT TULAJDON,FRISS NYUGDIJASKENT JOVAL KEDVEZOBB ADOZASI REND VONATKOZIK RAM.ITT NINCS HITELBOL EPITETT UVEGPALOTA MINDHARMAN AKTIVAN RESZTVESZUK A MUNKABAN,NEM JARUNK LUXUS AUTOVAL.A BESZERZETT ALKATRESZEN NEM 100%OS OS HASZONNAL ADJUK TOVABB.HA MEGLEHET MENTENI EGY ALKATRESZT MEGCSINALJUK.

RENDKIVUL KEDVEZO ARON VALLALUNK ALVAZ ES UREGVEDELMET IS!!!

NAGYON KEDVEZO ARON JAVITUNK KIPUFOGOT ,AMI MENTHETO MEGJAVITJUK ES NEM ROGTON CSERELJUK.

TUDJUK HOGY A VALSAGNAK MEG NINCS VEGE ,EZERT A MINOSEG MELLETT FONTOS A KEDVEZO AR IS!

Ma már megfelelő alvázvédelemmel van ellátva az új gépjárművek karosszériája. A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását.Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges.Ezt a műveletet 2 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta elött.

A kezelésről néhány mondatban:
A kerékjárati dobok leszerelése,egyes tipusoknál a tank és a pótkerék is. A zsírtalanító tisztítás után történik a rozsda eltávolítása Ferropassit vagy Korant rozsdapassziváló anyagokkal.Gépkocsi megszáradása után következik az üregelés előkészítése. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik. Ezután következik az alvázvédelem. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése és a karosszéria letisztítása zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb., 5-6 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott! A Javítás kb 3 napot vesz igénybe.A korrodált részeket elötte érdemes kijavítani,ezt is tudjuk vállalni. ……Szükség esetén a rozsdás részeket drótkoronggal fémtisztára csiszoljuk,majd alapozó festékkel bevonjuk az alvázvédő felszórása elött.Az  loctite variac ubs termékeit használjuk erre a célra,egy átlagos gépkocsira kb 5-8 kg alvázvédő kell,hogy elég vastag legyen,ehhez jön hozzá kb 2 kg üregvédő. Valamint több óra drótkorongozás.A kezelés elött állapotfelmérést végzünk a szükséges beavatkozások felmérésére.EZ INGYENES!!!!!


Ezt a honlap elavult már nem fejlesztjük.

Az adatok nem naprakészek.

 Alváz és üregvédelem 75ezer Ft tól!  (anyag+munkadíj)

javitaskarosszeria@gmail.com


Képekre kattintva galéria jelenik meg


2013-07-30