Forside

 


 

  
 

 
  
 

Medfølelse og visdom er grundlæggende kvaliteter, som er til stede i os alle. Buddha fortalte, hvordan vi udvikler dem, så vores liv forvandles til vejen mod oplysning. Disse instruktioner er fra generation til generation videregivet i en ubrudt linje. Formålet med centeret er at hjælpe med at gøre denne viden tilgængelig.

 

Centeret er del af Benchen klosteret, der i flere århundreder har ligget i Kham i Østtibet, men blev ødelagt af kineserne under kulturrevolutionen. Klostrets lamaer nåede at flygte og har siden opbygget et Benchen kloster i Nepal. Vi kan således trække på klostrets viden om buddhisme og i særdeleshed den enorme viden om meditation, der er gået i arv fra lærer til elev siden Buddhas tid.

 

Centeret danner ramme om forskellige aktiviteter som meditationsaftener, studiegrupper, introduktionsforedrag, weekendkurser og sommerkurser.

Har du lyst til at vide mere eller deltage i nogle af vores programmer, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: odensecentret@hotmail.com odensecentret@hotmail.com

Comments