Karlskrona Julmarknad 2020  är inställd

                                                                                                                                                                      

https://www.facebook.com/karlskronajulmarknadKarlskrona julmarknad på Trossö, 2:a advent, 5-6/12 2020 är inställd

Covid-19 viruset håller fortfarande ett järngrepp om hela världen, Sverige och Karlskrona. Vi alla, måste göra vårt bästa för att minska smittspridningen och därför följa regeringens och myndigheternas rekommendationer och restriktioner. Det innebär att julaktiviteter på stan att delta i eller framträdande att se och lyssna på inte kan genomföras.

Samarbetsparterna i Karlskrona julmarknad arbetar för att Du ska känna dig välkommen i City, promenera på stans fina gator, se den vackra julbelysningen och julskyltningen och kunna ha en trygg julhandel på plats och digitalt.

Vi hänvisar dig till respektive verksamhets webb- och facebook sidor för aktuell information om öppettider och julhandel.

För att även i år kunna ge bidrag och julgåvor har Lions Club Jarramas försäljning av hemstöpta ljus och möjlighet för Dig att ge bidrag till julgåvor till boende i Karlskrona med angelägna behov. Detta görs i skyltfönstret i f.d. Rabalderlokalen på Borgmästaregatan.

Vi önskar Er alla en fin adventstid och julhelg och arbetar vidare med att åter kunna välkomna er till Karlskrona julmarknad 2021.


Projektgruppen Karlskrona julmarknad: Blekinge Museum, Cityfastighetsägarna, Lions Club Jarramas, Karlskrona City, och Karlskrona kommun.


Kontaktpersoner för information, frågor och tips: Se kontaktsidan