Kunniakierros

 Kunniakierros 2017 aurinkoisessa säässä

Kesän 2017 Kunniakierros kipaistiin aurinkoisessa kesäsäässä. Viivalle kerääntyi 29 juoksijaa ja sekaan sujahti myös Kata-nalle, joka sai tänään nimensä. Keräyssummaksi lopulta muodostui 2771 euroa, josta puolet jää oman seuran toimintaan. Parin hiljaisemman Kunniakierros-vuoden jälkeen päästiin siis taas jo lähemmäs 3000 euron pottia.Kunniakierros 2017

Kunniakierros on urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen varainhankintaprojekti. Osallistuessasi Kunniakierrokseen, annat tukesi Karijoen Tapparalle ja sille mahdollisuudet toteuttaa nuorille terveitä harrastuksia!

Miten KUNNIAKIERROS toimii?

Kunniakierros on merkittävässä osassa Karijoen Tapparan varainhankintaa. Siksi KAIKKIEN seuran toimintaan osallistuvien tulisi osallistua yhteiseen ponnistukseen. Muistathan, että Tapparan järjestämää toimintaa ovat mm. ilmakivääriammunta, cheerleading, mäkihyppy, pesäpallo, yleisurheilu sekä harrasteryhmät tenavajumppa, sählyryhmät, naisten jumppa, sulkapallo ja punttisalitoiminta Paarmanninvuorella. Lasten liikuntaryhmät ja viikkokisailut on pyritty pitämään maksuttomina. Kunniakierrokselle osallistumalla se on mahdollista myös tulevaisuudessa!

Kaikki kiertäjät saavat urakan päätteeksi uudistetun Tapparan T-paidan.Tapahtumassa pääset tapaamaan myös Tapparan uutta maskottinallea, jonkanimi selviää tapahtuman aikana. Osallistu nimikilpailuun tästä!

Kunniakierrostapahtumassa kiertäjä juoksee / hölkkää / kävelee tunnin ajan urheilukenttää ympäri. Kunniakierros kiertäjä (tai kerääjä) kerää tukijoita erilliselle listalle ennen tapahtumaa. Kiertäjää voi tukea kertamaksulla (min. 15 euroa) tai kierrosmaksulla. Kierrosmaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta kierrosta kiertäjä ehtii tunnin aikana edetä. Tukimaksut laskutetaan tukijoilta tapahtuman jälkeen.  Tuotoista n. 50-60 % tulee Karijoen Tapparalle. Keräyslistoja saa ryhmien ohjaajilta ja Karijoen Kirjastosta. Listat tulisi palauttaa n 30 min ennen tapahtuman alkua kentän toimistoon.

Lisätietoja: Heidi Tuomaala p 0400-508032

 
HUOM! Voit laskea listan keräyssummat valmiiksi yhteen, ja kirjoittaa summa listan alareunaan.