Napsugár- infraszauna

A végeláthatatlan diéták és a fárasztó edzések ideje lejárt. 

Nyerje vissza vitalitását gyorsan, megerőltetés nélkül a napsugár szaunával!


Létezik egy egészséges és kényelmes megoldás a fogyni vágyók 

számára !

A napsugár szauna a fogyás egyik leghatékonyabb eszköze, már néhány kezelés alatt centiméterekben mérhető a változás.

A napsugár szauna egyedülálló technológiája révén  az optimális frekvenciájú infravörös hő a szövetek mélyére hatolva,belülről kifelé haladva melegíti fel a testet, közben, javítja a fájdalomcsillapítás és méregtelenítés hatékonyságát, fokozza  a vérkeringést. 

A napsugárszauna mélyreható megújulást biztosít !

„A napsugárszauna abban különbözik a hagyományos szaunáktól, hogy az ezekben alkalmazott távoli infravörös sugarak behatolnak a test bőr és izomszöveteibe, így a testet meg tudja szabadítani a mélyebb rétegekben felhalmozódott mérgektől is, míg a hagyományos szauna egyszerűen csak a verejtékmirigyeket képes aktiválni.” Dr. Rachel West


Önnek is nehéz megszabadulni az egyre makacsabb zsírpárnáktól?
Fogyjon szervezete méregtelenítésével, csökkentse súlyát megerőltető diéta nélkül! 
Tartós fogyás kellemes körülmények  között, idegeskedés és drasztikus edzések nélkül.


Úgy érzi, hogy az eddig alkalmazott méregtelenítő kúrák nem hoznak valódi eredményt?  

Tartós méregtelenítésre vágyik?

Folyton ingerült és fáradt, úgy érzi, felfalják a hétköznapok?


Heti kétszer fél óra infra szauna és visszanyerheti régi Önmagát. 

A napsugárszaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában.  

A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz.

 Napsugárszaunázás esetében ez az arány mindössze 80-85%. 


A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok és különböző mérgező nehézfémek teszik ki.


 A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után

 frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.

Akadályozza meg a cellulitisz terjedését, súlyosbodását és tüntesse el a narancsbőrt!


Néhány hét alatt a cellulittal érintett terület mérete jelentősen csökkenthető, kíméletlen fogyókúra és edzés nélkül is. 
A bőr legalsó rétege laza kötőszöveti rostokból és zsírsejtekből áll. 
A kötőszöveti rostok a korral és a lerakodó zsír miatt egyre gyengébbé válnak, és már nem képesek tartást adni a zsírsejteknek, így azok összecsomósodnak, és narancshéjhoz hasonlatos bőregyenetlenséget hoznak létre a bőrön.
A napsugár szauna a 
cellulit elleni harc leghatékonyabb eszköze, már 4-5 kezelés alatt látványosan csökkenti a narancsbőrt, mivel hősugárzásának hullámhossz-tartománya nagyon keskeny, 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a naphősugarak eljutását a szervezet sejtjeinek szintjére. 
A test sejtszintű átmelegítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabbak, mint az infra szaunák. 

A napsugár szauna után sohasem száraz a bőr, mivel a tiszta faggyú és verejték a bőr természetes zsírozója és puhítója. 

A napsugár szauna alkalmazása még az alsó lábszáron, sípcsonton is megszünteti azt a kellemetlen bőrszárazságot, amitől sokan szenvednek.

 

Felemészti mindennapjait a stressz? 
Szabadulna a feszültségek fojtogató szorításából?

Tartós stressz oldást ajánlunk kompromisszumok nélkül.
 

Gyors és hatékony megoldás a stressz oldásra a napsugár szauna.  A feszültségnek mostantól nem kell együtt járnia a mindennapjait beárnyékoló álmatlansággal, ingerlékenységgel vagy fejfájással.


A napsugárszaunában speciális, alacsony frekvenciájú infra sugarak biztosítják a testét kényeztető meleget, ami a  szövetek mélyére hatolva, a sejtek szintjén fokozza a vérkeringést és a periférikus véráramlást.

 Ezzel minden eddiginél eredményesebben és tartósabban oldja a stressz negatív élettani hatásait. Próbálja ki a stressz ellen a napsugárszaunát !

      
Megtalálhatóak vagyunk:

XIII.kerület  Csuka utca 3. Gyöngyösi út/ Duna Plaza Metró megállótól 3 percnyire.   

Gépjárművel érkezők kényelmesen parkolhatnak a ház előtt is.  Figyelem:  a parkoló fizetős.

8- as kapucsengő

Telefonos bejelentkezés szükséges:   0670/7790815

 
Ellenjavallatok


Az infravörös szauna kúra vagy kezelés nem jelenti automatikusan egyetlen betegség meggyógyítását sem !! 


NE HASZNÁLJA a napsugárszaunát egyetlen betegség ön-gyógyítására sem közvetlen orvosi felügyelet nélkül. Abban az esetben, ha Ön beteg, konzultáljon háziorvosával mielőtt használatba veszi a napsugárszaunát. 


Víz fogyasztása minden esetben szükséges a szauna használatakor. Szauna használat előtt és után ajánlatos oldott ásványi anyagokat tartalmazó ásványvíz fogyasztása. 

Gyógyszeres kezelés alatt állók, konzultáljanak orvosukkal vagy gyógyszerészükkel azzal kapcsolatban, hogy az infravörös sugarak és a magas test befolyásolja-e gyógyszereik hatását.


A szív- és érrendszeri megbetegedésben (magas vagy alacsony vérnyomás, vértolulásos szívszélhűdés, szívkoszorúér korlátozott működése) szenvedők, valamint akik vérnyomást befolyásoló gyógyszert szednek, különös vigyázzanak, amikor szervezetüket hosszan hőhatásnak teszik ki.

 A hőhatás felgyorsítja a szívműködést és a véráramlást, hogy szervezetünk  a bőrön és a légzőszerveken keresztül minél több test hőt tudjon kibocsátani a külvilág felé.

 Ezek a folyamatok elsősorban a pulzusszám nagymértékű változása miatt indulnak be. A pulzusszám képes harminc (30) szívverés/ perccel emelkedni a belső testhőmérsékletben bekövetkező minden egy Celsius foknyi növekedés esetén. 

A közhiedelemmel ellentétben nem ajánlatos a másnaposságot „kiizzadni”.  Az alkohol is növeli a pulzusszámot, amely a hőtermelés hatására tovább emelkedhet. 

Lázas állapotban kerüljük a napsugár szauna vagy bármely más szauna típus használatát. 
A terhesség ideje alatt konzultáljon háziorvosával a szaunák használata előtt. A magas testhőmérséklet magzati károsodást okozhat. 
A menstruáció alatt a lumbális területet érő hő átmenetileg megnövelheti a vérzés erősségét. Egyesek elviselik ezt a kellemetlenséget a menstruációval járó fájdalom csökkentése érdekében, mások egyszerűen elkerülik a szaunázást a  menstruációs periódusban. 
Az új (akut) ízületi sérülés melegítése nem ajánlott a sérülés keletkezése után 48 órán belül, vagy amíg duzzanat van.
A krónikusan meleg és duzzadt izületek rosszul reagálhatnak bármilyen eredetű erőteljes hőhatásra. Az erőteljes hőhatás szigorúan ellenjavallt, ha belső gyulladás keletkezett a szervezetben - fogakban, ízületekben vagy más testszövetekben. 
A fémillesztések, rudak, mesterséges izületek vagy bármely más sebészeti implantátum általában visszaveri a távoli infravörös sugarakat, megakadályozva azok felmelegedését. 

Mindenesetre azért konzultáljon orvosával a napsugár szauna használata előtt. Ha fájdalmat érez az implantátum körül, a szauna használatot azonnal félbe kell szakítani! 

A szilikon elnyeli a távol infravörös energiát.

 A beültetet szilikont, vagy szilikon orr és fül protézist felmelegíthetik a távoli infravörös sugarak. 

A szilikon olvadáspontja 200°C felett van, így a napsugár szauna használata nem károsíthatja az implantátumot. A szauna használatba vétele előtt mégis célszerű konzultálni a sebésszel, vagy az implantátum gyártójának képviselőjével az esetleges problémák elkerülése érdekében.Comments