Karcsúsíts!‎ > ‎

Infra-szauna


A végeláthatatlan diéták és a fárasztó edzések ideje lejárt. 
Nyerje vissza vitalitását  megerőltetés nélkül a napsugár szaunával!


Létezik egy egészséges és kényelmes megoldás a fogyni vágyók 
számára !


Önnek is nehéz megszabadulni az egyre makacsabb zsírpárnáktól?
Fogyjon szervezete méregtelenítésével, csökkentse súlyát megerőltető diéta nélkül! Tartós fogyás kellemes körülmények  között, idegeskedés és drasztikus edzések nélkül.

A napsugárszauna mélyreható megújulást biztosít !

„A napsugárszauna abban különbözik a hagyományos szaunáktól, hogy az ezekben alkalmazott távoli infravörös sugarak behatolnak a test bőr és izomszöveteibe, így a testet meg tudja szabadítani a mélyebb rétegekben felhalmozódott mérgektől is, míg a hagyományos szauna egyszerűen csak a verejtékmirigyeket képes aktiválni.” Dr. Rachel WestÚgy érzi, hogy az eddig alkalmazott méregtelenítő kúrák nem hoznak valódi eredményt?  

Folyton ingerült és fáradt, úgy érzi, felfalják a hétköznapok?


Heti kétszer fél óra infra szauna és visszanyerheti régi Önmagát. 
  • A napsugár-szaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában.  
  • A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz.
  •  Napsugár szaunázás esetében ez az arány mindössze 80-85%. 
  • A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok és különböző mérgező nehézfémek teszik ki.
  •  A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után  frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.

Akadályozza meg a cellulitisz terjedését, súlyosbodását és tüntesse el a narancsbőrt!


Néhány hét alatt a cellulittal érintett terület mérete jelentősen csökkenthető, kíméletlen fogyókúra és edzés nélkül is. 
A bőr legalsó rétege laza kötőszöveti rostokból és zsírsejtekből áll. 
A kötőszöveti rostok a korral és a lerakodó zsír miatt egyre gyengébbé válnak, és már nem képesek tartást adni a zsírsejteknek, így azok összecsomósodnak, és narancshéjhoz hasonlatos bőregyenetlenséget hoznak létre a bőrön.
A napsugár szauna a 
cellulit elleni harc leghatékonyabb eszköze, már 4-5 kezelés alatt látványosan csökkenti a narancsbőrt, mivel hősugárzásának hullámhossz-tartománya nagyon keskeny, 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a naphősugarak eljutását a szervezet sejtjeinek szintjére. 
A test sejtszintű átmelegítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabbak, mint az infra szaunák. 


  • A napsugár szauna után sohasem száraz a bőr, mivel a tiszta faggyú és verejték a bőr természetes zsírozója és puhítója. 
  • A napsugár szauna alkalmazása még az alsó lábszáron, sípcsonton is megszünteti azt a kellemetlen bőrszárazságot, amitől sokan szenvednek.

 

Felemészti mindennapjait a stressz? 
Szabadulna a feszültségek fojtogató szorításából?

Tartós stressz oldást ajánlunk kompromisszumok nélkül.
 

Gyors és hatékony megoldás a stressz oldásra a napsugár szauna.  A feszültségnek mostantól nem kell együtt járnia a mindennapjait beárnyékoló álmatlansággal, ingerlékenységgel vagy fejfájással.


A napsugárszaunában speciális, alacsony frekvenciájú infra sugarak biztosítják a testét
kényeztető meleget, ami a  szövetek mélyére hatolva, a sejtek szintjén fokozza a vérkeringést és a periférikus véráramlást.

 Ezzel minden eddiginél eredményesebben és tartósabban oldja a stressz negatív élettani hatásait. Próbálja ki a stressz ellen a napsugárszaunát !