2017-es őszi statisztika

Karád Sc, 2017. nov. 23. 11:25

Csapatunk a 13. helyen végzett az őszi fordulókban, 15 mérkőzésen 15 pontot szerzett. A 15 pont 4 győzelem, 3 döntetlen és 8 vereségből jött össze. Összesen 24 gólt rúgtak és 31-et kaptak a fiúk.
Hazai pályán 7 mérkőzésen 1 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség jött össze, 12 rúgott és 17 kapott góllal.
Idegenben 8 mérkőzésen 3 győzelem 2 döntetlen és 3 vereség a mérleg, 12 rúgott és 14 kapott góllal.
36 sárga és 6 piros lapot kaptak játékosaink.
Legnagyobb győzelem: Karád – Toponár 6-1
Legnagyobb vereség: Marcali – Karád 5-0

Vereség a Nagyatád ellen

Karád Sc, 2017. nov. 19. 6:55

Az utolsó őszi fordulóban a Nagyatád csapata érkezett Karádra. 
Az első félidőben a vendégek kétgólos előnyt szereztek.
A második félidőben a vendégek szereztek ismét gólt a 65. percben. Csapatunknak a 90. percben sikerült a szépítés, Sztojka Richárd volt eredményes.

Karád - Nagyatád 1-3 (0-2) 

Hajrá Karád

Győzelem Tabon

Karád Sc, 2017. nov. 19. 6:50

A 14. fordulóban Tabra utazott csapatunk. 
Az első félidőben először a hazaiaknál, a 31. percben majd csapatunknál a 37. percben volt kiállítás.
A második félidőben a 81. percben Balása Márk megszerezte a vezetést csapatunknak. A végéig nem volt több gól, így Tabról 3 pontot sikerült elhozni.

Tab- Karád 0-1 (0-0) 
Tab: Horváth J. – Naász, Nádori (Kispál a 13. percben), Ladiszlai K., Kiss G. – Magas (Kleiber a 60. percben), Kaveczki, Vida A., Pretz – Tábori T., Vodicska K. Játékosedző: Ladiszlai Kisztián.
Karád: Orosz R. – Herczeg M. (Belényesi a 90. percben), Vendriczki, Feri K. (Torma a 60. percben), Hadaró – Komáromi B., Zsibrik, Szűcs J., Ábrahám A. – Strángli, Balása M. Megbízott edző: Komáromi József.
Gólszerző: Balása M. (a 81. percben).
Kiállítva: Kaveczki (Tab) a 31. percben rossz ütemű becsúszásért, Strángli (Karád) a 37. percben reklamálásért.

U19-es mérkőzés:
Tab - Karád  17-0 (2-0) 

Döntetlen a Babócsa ellen

Karád Sc, 2017. okt. 29. 9:16

A 12. fordulóban Babócsára utazott csapatunk. 
Az első félidőben a hazaiaknál volt többet a labda, de a nagyobb lehetőségek csapatunk előtt adódtak. Az első 45 percben egyik csapat sem sikerült gólt szerezni.
A második félidőre a hazaiak nagyobb nyomást helyezetek a vendég csapatra. Csapatunk nagyrészt a védekezésre koncentrált, egy-két kontrát leszámítva. A Babócsa egy veszélyes szabadrúgásból eltalálta a kapufát, de a labda kifelé pattant, így a mérkőzésen nem született gól.
Tartalékos csapatunk fontos pontot hozott el Babócsáról.

Babócsa - Karád 0-0 (0-0) 

U19-es mérkőzés:
Babócsa - Karád  8-0 (2-0) 

Hajrá Karád!

Fontos győzelem Nagybajomban

Karád Sc, 2017. okt. 23. 2:50

A 11. fordulóban Nagybajomba utazott csapatunk. Már az U19-es mérkőzés második félidejében elkezdett esni az eső, ami a felnőtt mérkőzésen is végig esett.
A  mérkőzés egy nagyobb karádi helyzettel kezdődött, a támadás során egy becsúszó vendégjátékos kezében akadt el a labda  a 16-oson belül, de a jogos büntető elmaradt. Ezek utána 9. percben Babai Gábor szerzett vezetést a hazaiaknak, egy távoli lövés után a kipattanó labdát rúgta a hálóba. 
Szerencsére a gól nem törte meg játékosainkat hamar jött is a válasz,  Balogh Rajmund a 12. percben egyenlített.
A 26. percben egy szöglet után, Balogh Rajmund fejelte a labdát a bal felső sarokba.
A félidőre vendég vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőkbe.
A második félidőben a mély talajon főleg a pontrúgásokból adódtak helyzetek. A 71. percben a játékvezető kiállította Gosztonyi Balázst, így tíz emberrel kellett a maradék 20 percben megtartatni a vezetést. Ű
Ez sikerült is, hisz újabb gól nem esett. A múlt heti győzelem után Nagybajomból is győztesen hagyhatták el a fiúk a játékteret.

Ezzel a fontos győzelemmel sikerült elmozdulni a kiesőhelyről.

Nagybajom - Karád 1-2 (1-2) 
Gólszerző: Babai G. ill. Balogh R. 2
Kiállítva: Gosztonyi B. (71. perc)

U19-es mérkőzés:
Nagybajom - Karád  6-0 (3-0) 

Hajrá Karád!

Sokat kellett várni az első hazai győzelemre

Karád Sc, 2017. okt. 16. 2:21

A 10. fordulóban a Toponár labdarúgócsapata érkezett Karádra. 
Ezúttal nagyon jól kezdődött a mérkőzés, Balogh Rajmund a 7. percben megszerezte a vezetést, majd a 31. percben kettőre növelte a csapat előnyét. Még az első félidőben sikerült a szépítés a Toponár csapatának, Kovács Patrik a 37. percben szerzett gólt. A félidőre így egygólos vesztéssel mehettek az öltözőbe a fiúk.
A második félidőben tíz perc alatt eldőlt a mérkőzés, az 58. percben Horváth András talált be szabadrúgásból. Pár perccel ez után a Toponár kihagyott egy tizenegyest. A 62. percben Kreka Bálint szerezte a hazaiak újabb találatát. A 68. percben Gosztonyi Balázs végzett el szabadrúgást, amiből ismét gól született. A 69. percben Balása Márk egy kontra végén megszerezte csapatunk hatodik gólját.

A végéig már több gól nem esett, így egy nagyarányú első hazai győzelemnek örülhettek a szurkolók.
Ezzel a győzelemmel egy rossz sorozatot sikerült megszakítani, hiszen az első fordulóban örülhettünk utoljára a győzelemnek.

Karád - Toponár 6-1 (2-1) 
Gólszerző: Balogh R. 2, Horvát A., Kreka B., Gosztonyi B., Balása M. ill. Kovács P.

U19-es mérkőzés:
Karád - Fonyód 0-13 (0-8) 

Hajrá Karád!

A Fonyód is nyert Karádon

Karád Sc, 2017. okt. 2. 12:40

A 8. fordulóban Fonyód labdarúgócsapata látogatott Karádra. Ismét rosszul kezdődött a mérkőzés csapatunk számára, hisz Valkó Tibor már a 10. percben gólt szerzett a vendégeknek. Az első félidőben egy nagyobb helyzetet lehetett még feljegyezni, Horváth András fejese után nagyot védett a Fonyód kapusa.
A második félidőben a 70. percében nagyon távol került a pontszerzés, két kiállíltást követően kettős emberhátrányban kellett lejátszani a maradék 20 percet. Több gól nem esett, így sajnos még várat magára az első hazai siker.
Jövő héten Balatonkeresztúrra utazik csapatunk, ahonnan a sérültek és az eltiltottak miatt nem lesz egyszerű pontot elhozni.

Karád - Fonyód 0-1 (0-1) 
Gólszerző: Valkó T.

U19-es mérkőzés:
Karád - Fonyód 0-12 (0-7) 

Hajrá Karád!

Döntetlen a Segesd ellen

Karád Sc, 2017. szept. 26. 3:19   [ 2017. szept. 26. 3:19 frissítve ]

A 7. fordulóban Segesdre utazott labdarúgó csapatunk. Ismét a mérkőzés elején hátrányba kerültek a fiúk, a 7. percben Horváth János jutatta előnyhöz a hazaiakat. Innentől kezdve sokkal több lehetőség adódott a vendégek előtt, több szögletet és szabadrúgást is elvégezhettek. A 42. percben ennek meg is lett az eredménye Szőnyi Patrik állt oda egy szabadrúgáshoz, ami után a labda a kapufán csattant, de a kipattanó utáni kavarásból Balogh Rajmund egyenlített.
A szünet nem jókor jött a vendégekek.  A második félidő eleje nem úgy folytatódott, ahogy az első félidő második fele alapján a szurkolóink várták. A 60. percben egy szögletet követően a hazaiak ismét előnyhöz jutottak, Kolló Mihály volt a gólszerző. Ismét futni kellett az eredmény után. A 87. percben egy szabadrúgás után kifejelt labdát, Hadaró Rolond egyből a rövid alsóba vágott. 
A mérkőzés végéig újabb gól nem esett, így Segesdről 1 pontot hozott el a csapat.

Segesd - Karád 2-2 (1-1) 
Gólszerző: Horváth J., Kolló M., Balog R., Hadaró R.

U19-es mérkőzés:
Segesd - Karád 8-0 (4-0) 

Hajrá Karád!

Nem sikerült a pontszerzés a Csurgó ellen

Karád Sc, 2017. szept. 18. 10:51

A 6. fordulóban Csurgó csapata látogatott Karádra. Nem jól kezdődött a mérkőzés, hisz játékosunk Balása Erik már a 10. percben megsérült. Ezután nem sokkal a Csurgó meg is szerezte a vezetést, Rozsi Kornél volt a gólszerző. Az első félidőben mindkét csapat előtt voltak nagyobb gólszerzési lehetőségek, de újabb gól nem esett.
A második félidő 56. percében Strángli Patrik járékosunkat egy felesleges megmozdulás miatt kiállították. Ezzel nehéz helyzetbe került csapatunk. Tíz emberrel is támadtak a fiúk, de nem sikerült gólt szerezni. Sőt a 70. percben Rozsi Kornél kettőre növelte a vendégek előnyét.
A végéig marad a 0-2, így ismét vereséget szenvedett csapatunk.
Jövő héten Segesdre utazik a csapat, ahol nem lehet más cél csak a 3 pont megszerzése.

Karád - Csurgó  0-2 (0-1) 
Gólszerző: Rozsi K. 2

U19-es mérkőzés:
Karád - Csurgó  3-3 (2-0) 
Gólszerző: Bogdán Zs. Sztojka M. 2 ill. Puskás P., Lakatos T., Kovács D.

Hajrá Karád!

Vereség az 5. fordulóban

Karád Sc, 2017. szept. 10. 11:41

Az 5. fordulóban Balatonkilitire utazott csapatunk. Az első félidőben a 12. percben egy szép támadás végén Horváth András juttatta veszetéshez csapatunkat. A hazaiak a 20. percben egyenlítettek, Turós Viktor egy szögletet követően fejelte a labdát a kapuba. A 45+3. percben a hazaiak fordítottak ismét Turós Viktor volt eredményes. 
A másik félidőben, csapatunk többet támadott az egyenlítés érekében. Az 59. percben ennek meg is lett az eredménye, egy beívelés után Balása Erik fejelte a hazaiak kapujába a labdát. A 81. percben ismét Turós Viktor talált be, így ismét a Balatoni Vasas jutott előnyhöz. Az utolsó 10 percben már nem sikerült az egyenlítés, így nem sikerült egy pontot sem elhozni Kilitiről.
A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Balatoni Vasas - Karád  3-2 (2-1) 
Gólszerző: Turós V. 3 ill. Horvát A., Balása E.

U19-es mérkőzés:
Balatoni Vasas - Karád  2-0 (2-0) 

1-10 of 92