Üdvözöljük!Kinek és miért szánjunk ajándékba kerti sütőt?

- Aki szeret sütni, főzni, grillezni
- Aki szereti a kertjét szépítgetni
- Aki az egész családjának szeretne közös meglepetést okozni
- Aki különleges ajándékot szeretne
- Aki szeretné üres kertjét betölteni valamivel

Időtálló, stabil, esztétikus, használata biztonságos!


Tény,  hogy a kerti sütő nem csak egy kerti sütő,  hanem a kert legszebb dísze, és az egész család öröme!  Mert a kerti sütőkkel készült ételeknek  -legyen szó akár grill, nyárs vagy bogrács ételekről- különleges ízük és zamatuk van, aromák és fűszerek hozzáadása nélkül is, mert a füst és a  friss  levegő  átjárja  az  ételt mialatt az sül vagy fő.  A kerti sütővel az egész család kiveheti a részét, sőtt  mi több, remekül helyt áll kerti partikon vagy nagy családi összejöveteleknél.  Hívjuk meg estére  szomszédjainkat vagy ismerőseinket egy kis sütögetésre,  hogy  jót mulatván végre beszélgethessünk velük.  A teraszon pompásan mutat és kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el.

A  kerti sütő  minden   darabját  egyenként ellenőrzik,  mert a készítők  számára nagyon  fontos  a  vásárló  megelé-gedettsége.  Minden  elemet  vasszerkezettel látnak el belülről a maximális  stabilitás  érdekében.  A  jó  minőségű alapanyagok pedig kiválló masszivitást  nyújta-nak, ezáltal a garnitúra rendkívül  időtálló.  Ezek a kerti sütők -nyugodt  lelkiismerettel  állítható- abszolút fagyállóak,  és  a samatozott  tűztérnek köszönhetően  (ami alapvető egy tűztérnél hiszen annélkül a tűztér a tűz hatására meg-reped és szétesik) tűzállóak is.
        
       Ezek a kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert  egy éles  asztal széle vagy  egy  éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet  nem csak  kisgyermekeknek, de még a felnőtteknek körében is!  A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt biztonságosan  használjuk,  hogy  gyermekeink  szeleburdisága  ne okozzon balesetet számukra.

Ha esetleg mégsem nyerte el tetszését ezek a kerti sütők, és nem innen vásá-rol,  kérjük,  olyan biztonságos  sütőt  válasszon,  ahol a fent  említett tulajdon-ságok megvannak:  ne éles élűt,  tűz -és fagyálló tulajdonsággal bírjon,  és  be-lülről vasszerkezettel  ellátott  legyen. Ha  megfogadja  tanácsunkat, kerti sütő-jére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne!

                                                      TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ KIS FILMECSKE:                                                 

Kerti garnitura


Honlapot készítette: Kozák Regina
Tulajdonos: Kozák Imre
weblap:www.kertigarniturak.5mp.eu                  Telefon: 06 (30) 4233-493                E-mail: informacion@freemail.hu