Optimizacija za Gugl Marketing online optimizacija pozicioniranje sajta Web tehnike Studio Total DizajnOvaj sajt ce biti posvecen pitanju: - Kako biti prvi na Guglu?

"SEO je vrsta marketing tehnike, model online advertajzinga koji otvara vrata novog milenijuma. Koristite SEO na vreme! "


realestate belgrade


Iako velika većina agencija za web produkciju ne prezentuje cene svojih usluga i proizvoda, neke od njih daju okvirne cifre.
Vrlo ozbiljna i referentna čikaška agencija 37signals koju vodi web guru Jason Fried, bar daje okvirne cene svojih usluga koje su, za naše uslove, iznenađujuće visoke.

* Refine - revizija i ispravljenje manjih neispravnosti - od $7.500 (1-3 meseca)
* Redesign - redizajn postojećeg rešenja - od $10.000 (2-4 meseca)
* New site - izrada potpuno novog sajta - od $15.000 (2-6 meseci)Ali da li je to tako? Da li su ove cene previsoke ili su zasnovane na tačnoj kalkulaciji troškova i visine benefita po klijenta? S obzirom na broj klijenata, ove cene izgleda da su sasvim odgovarajuće. Interesantno je da se cena za uslugu Usability optimizacije kreće od 7.500 $ do čitavih 25.000 $, cena za uslugu koja kod nas ne da nije na ceni, već se o njoj ni ne razmišlja.

Web standardi

Ove naše prostore, koji uvek nekako u svemu kaskaju za tamo nekim, dalekim zapadom, još uvek nije zapljusnuo talas usability-ja, findability, razvoja u skladu sa web standardima i drugih pomodnih web optimizacija. Ali na tom “zapadu”, upućeni već uviđaju zajedničko ishodište ove nove Usability kulture, koje se ogleda u web sajtovima koje liče jedan na drugi, kao jaje jajetu.

Ovaj problem, ako se tako može nazvati, nedavno je izneo Dirk Knemeyer u odličnom kritičkom članku pod naslovom "The End of Usability Culture" . Autor naglašava potrebu novog izbalansiranog pristupa Web razvoju koji bi trebao da donese veću međusobnu vizuelnu diferencijaciju, novu kreativnost i koncept tzv. aktivnog dizajna, ali naravno uz zadržavanje postojećeg nivoa

Citat: "Oni koji posecuju vase Web stranice nisu pretrazivaci, vec korisnici"


                                          


Informacije o SEO i SEM tehnikama na Internet pretrazivacima, Kompanija za Web Marketing i optImizaciju sajta Total Dizajn Beograd

USLUGE SEO OPTIMIZACIJE sajta, web marketing kompanije, osnova svakog USPEHA u korporativnom svetu biznisa

AGENCIJA ZA WEB MARKRTING tehnike BEOGRAD, SE optimizacija sajtova, Srbija Studio Total Dizajn

COMPANY SEO EXPERT ONLINE MARKETING OPTIMIZATION SITES GOOGLE TEHNICS, Agency Belgrade Total Dizajn Serbia

MARKETING AGENCY SEO SRBIJA Company OPTIMIZATION ONLINE tehnics, SE Studio Total Dizajn Belgrade

Studio SEO EXPERTS Serbia Information LINKS REAL ESTATE Web MARKETING, Search Engine expert Agency Total Dizajn BELGRADE

GOOGLE info SEO optimizacija sajta SRBIJA SE expert MARKETING TEHNIKE - Total Dizajn firma za SEM i SEO Advertajzing

Kompanija SEO optimizacije SRBIJA Web MARKETING za POZICIONIRANJE sajta, usluge kompanije Total Dizajn 2009 Beograd

Agencija u Srbiji GOOGLE optimizacija SEO kompanija Beograd WEB MARKETING, Total Dizajn STUDIO u Beogradu

Ekspert Web Googl SEO Maketing Srbija optimizacije sajta BeogradSEO Googl expert, SE optimizacija Srbija, Web Marketing, TotalDizajn 2010 u Srbiji, najbolji rezultati, Studio u Beogradu

IZRADA WEB SAJTA logo firme Studio DIZAJN Srbija, Agencija za Dizajn i Web Marketing, BEOGRAD
Google ANDROID oko nas

Najveci svetski Internet pretrazivac Google prosle godine u septembu izbacio je svoj prvi mobilni telefon pod operativnim sistemom otvorenig koda, pod imenom Android preko nemackog operatera T-Mobile. Naziv ovog telefona je DREAM ili G1. Otvoreni kod omogucava da svi korisnici operativnog sistema imaju slobodu da stalno usavrsavaju i unapredjuju softverska resenja koja Android nudi.

Ostaje pitanje da li ce Google pobediti svoju konkurenciju, poznatu americku kompaniju Apple, i njen cuveni multifunkcionalni telefon iPhone.


srbija seo

Kontaktirajte!

0641700992

Koga?

Predrag Petrovic

+D

 


Kako biti prvi na Google pretrazivacu?

SEO Srbija optimizacija sajta na internetu, web marketing

Comments