Etusivu

Nuorisoseurantalo antaa hienot puitteet perhejuhlille, kuten häät, syntymäpäivät ja muille tapahtumille ja kokouksille. Tekniikka ja varustelutaso on monipuolinen. Jyrkän kesäteatteri sijaitsee nuorisoseuran välittömässä yhteydessä.

Ajankohtaista

Nuorisoseuran hankkeet:
Nuorisoseuralla on aloitettu kaksi uutta hanketta. Kehityshankkeen "Kylätoiminnan uudet mallit" projektipäällikkönä vuoden 2019 loppupuolelle asti toimii Keijo Mäenpää. Projektipäällikön toimitilat sijaitsevat Kainaston kyläkeskuksen tiloissa (koulu). Kehityshankkeen tehtävänä on kyläsuunnitelman, kylän turvallisuusselvityksen ja kyläkeskuksen ja kyläpalveluiden sekä kyläilmeen kehittäminen yhteistyössä kyläläisten kanssa. Samanaikaisesti toteutetaan investointihanke Kainaston kyläkeskuksen ulkotilojen kehittämiseksi sisältäen nuorisoseuran piha-alueen kunnostusta, kyläkeskuksen leikkikentän laajennusta, lähiliikuntapaikkojen kunnostusta sekä pienimuotoista rakentamista.

Jyrkän kesäteatterissa YHTEISLAULUTILAISUUS
sunnuntaina 1.7.2018 klo 15.
Säestäjänä Rami Loukola ja juontajana Esa Perttu. Laulattamassa näytelmästäkin tutut Pekka ja Heikki.

Arpoja, nisukahvia yms. Perinteisiä tuttuja lauluja laulamalla avaamme joutopäivämarkkinaviikon. Vapaa pääsy. TERVETULOA!

Jyrkän kesäteatterin viimeinen esitys lauantaina 30.6. klo 19. Siirry tästä lipunmyyntiin.

Kesäteatterissa  kesäkuussa 2018 näytelmän
Oi muistatko vielä sen virren 

Näytelmän esitysajat ja lisätiedot löytyy Jyrkän kesäteatterin sivuilta.


Ylistaron poika Kirja-Matti
-näytelmästä kuvatun videon voit tilata täältä.

Kainaston kyläsivut ja nuorisoseuran Blogspot-sivut ovat nyt yhdistyneet ja uudistuneet ulkoasunsa lisäksi myös sisällöltään. Kaikki kylän seurojen vuokraamat palvelut löytyvät Vuokrauspalvelut-pudotusvalikosta, ja eri seuratoiminnat löytyvät omasta valikostaan yläpalkista. Nuorisoseuran kohdalta löydät seuratoiminnan lisäksi myös muun muassa johtokunnan kokousten julkiset pöytäkirjat.

Kainaston kylä -kohdasta löytyy palanen kylän historiaa ja nykypäivää, kesäteatterin puolella kerrotaan kesän näytelmästä, ja galleriasta löydät kuvia vuosien varrelta. Jos kuitenkin olet vailla entistä sisältöä, niin blogspot-sivu on edelleen hengissä ja löytyy kohdasta Blogi. Sinnekin ilmestyy vielä toisinaan ajankohtaista sisältöä.

Meitä voit seurata myös sosiaalisessa mediassa, linkit löytyvät tämän sivun oikeasta alalaidasta. Sieltä löydät ajankohtaisimmat tiedot ja uutisia tulevista suunnitelmista, sekä tunnelmia tapahtumista! :)Hei Ylistarossa asuva!
Kerro kyselyssä liikkumistarpeistasi ja julkisen liikenteen käytöstäsi ja voit voittaa elokuvalipun Ylistaron Matin-Tuvalle.

Etelä-Pohjanmaan liitto ja Etelä-Pohjanmaan Terveysteknologian Kehittämiskeskus EPTEK ry. toteuttavat kansainvälistä MAMBA -hanketta, jonka tavoitteena on maaseutualueiden liikennepalveluiden kehittäminen. MAMBA -hanke ja Seinäjoen kaupunki toteuttavat yhdessä kesällä 2018 Ylistarossa asuville suunnatun asukaskyselyn koskien julkisen liikenteen ja yhteiskyytien käyttöä. Kyselyllä selvitetään eri puolilla Ylistaroa asuvien liikkumistarpeita ja -tottumuksia ja tiedustellaan tulevaisuuden näkökulmia joukkoliikennettä koskien. Kyselyn lopussa on mahdollista ilmoittautua testikäyttäjäksi syksyllä 2018 Ylistarossa toteutettavaan kutsupohjaisen joukkoliikenteen pilottiin.

Halutessasi voit osallistua kyselyn lopussa arvontaan. Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl elokuvalippuja Ylistaron Matin-Tuvalle.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10 minuuttia ja siihen voi vastata 12.8.2018 saakka. Kyselyä saa jakaa myös muille Ylistarossa asuville!

Vastaa kyselyyn täällä: https://fi.surveymonkey.com/r/WGW93MN

Kiitos ajastasi ja mukavaa kesää!

Terveisin,
Etelä-Pohjanmaan liitto & EPTEK ry


Yhteystiedot
Ylistaron Kainaston Nuorisoseura

Ylistarontie 520, 61410 Ylistaro As.
kainasto@netikka.fi

044 0614440

Kehityshanke projektipäällikkö
Keijo Mäenpää 
              044 9741530
nskainasto@gmail.comNuorisoseura ja kesäteatteri sijaitsevat valtatie 18 varrella noin 5 km Ylistaron komialta kirkolta ja 19 km Seinäjoelta.

Ylistaron Kainaston Nuorisoseura
Meidät löytää myös Facebookista:

Ylistaron Kainaston Nuorisoseura
Jyrkän kesä