Etusivu


Nuorisoseurantalo antaa hienot puitteet perhejuhlille, kuten häät, syntymäpäivät ja muille tapahtumille ja kokouksille. Tekniikka ja varustelutaso on monipuolinen. Jyrkän kesäteatteri sijaitsee nuorisoseuran välittömässä yhteydessä.
Ajankohtaista

Jyrkän kesäteatterin lipunmyynti on avattu 1.4.2018. Siirry tästä lipunmyyntiin.

Kesäteatterissa  kesäkuussa 2018 näytelmän
Oi muistatko vielä sen virren 

Näytelmän esitysajat ja lisätiedot löytyy Jyrkän kesäteatterin sivuilta.
Ylistaron poika Kirja-Matti
-näytelmästä kuvatun videon voit tilata täältä.

Kainaston kyläsivut ja nuorisoseuran Blogspot-sivut ovat nyt yhdistyneet ja uudistuneet ulkoasunsa lisäksi myös sisällöltään. Kaikki kylän seurojen vuokraamat palvelut löytyvät Vuokrauspalvelut-pudotusvalikosta, ja eri seuratoiminnat löytyvät omasta valikostaan yläpalkista. Nuorisoseuran kohdalta löydät seuratoiminnan lisäksi myös muun muassa johtokunnan kokousten julkiset pöytäkirjat.

Kainaston kylä -kohdasta löytyy palanen kylän historiaa ja nykypäivää, kesäteatterin puolella kerrotaan kesän näytelmästä, ja galleriasta löydät kuvia vuosien varrelta. Jos kuitenkin olet vailla entistä sisältöä, niin blogspot-sivu on edelleen hengissä ja löytyy kohdasta Blogi. Sinnekin ilmestyy vielä toisinaan ajankohtaista sisältöä.

Meitä voit seurata myös sosiaalisessa mediassa, linkit löytyvät tämän sivun oikeasta alalaidasta. Sieltä löydät ajankohtaisimmat tiedot ja uutisia tulevista suunnitelmista, sekä tunnelmia tapahtumista! :)
Ylistaron Kainaston Nuorisoseura

Ylistarontie 520, 61410 Ylistaro As.
kainasto@netikka.fi

044 0614440


Nuorisoseura ja kesäteatteri sijaitsevat valtatie 18 varrella noin 6km Ylistaron komialta kirkolta ja 19km Seinäjoelta.

Ylistaron Kainaston Nuorisoseura