Samenwerken On Vinyl en Business Books en eBooks Beschouwd RPP Kurikulum 2013

Samenwerken On Vinyl en Business Books en eBooks Beschouwd RPP Kurikulum 2013

Laten we zeggen dat je wilde werken aan een reeks van non-fictie zakelijke boeken, hoe precies zou je over dat? U ziet, ik heb een aantal van het schrijven van projecten gedaan, het helpen van andere auteurs te slijpen als een laserstraal op hun onderwerpen. In het algemeen, en ik zou eigenlijk aanraden deze methode, we hebben gedaan alleen dat per mail. Je moet moderne communicatie zeg ik hou. Dus, hoe precies doet deze RPP kurikulum 2013 -http://tokobukuadm.com/jual-rpp-kurikulum-2013 - werken bij het ​​samenwerken aan ebooks en boeken die je vragen?

Nou, bijvoorbeeld de schrijver van een non-fictie boek voor het bedrijfsleven zou kunnen schrijven een paar alinea's beschrijven hun methode en hoe deze iets anders dan andere strategieën die worden gebruikt in de echte wereld zou kunnen zijn, en als ze dit uitleggen aan mij, vraag ik vragen, uitdaging vaststelt , dan is verder commentaar, heen en weer - per mail natuurlijk. Oke, maar waarom zou ik dit doen? Nou, niet voor het geld echt, maar ik doe heel veel baat bij de informatie kurikulum 2013 - http://rppkurikulum2013.com/ - omdat mijn eerstvolgende project misschien iets waar ik deze nieuwe kennis kan beoefenen.

Dus, wat drijft mij dan? Nou, ik heb vier belangrijke motieven;
  1. Doen wat ik het beter doen. 
  2. Ondernemers te helpen slagen. 
  3. Het helpen van het boek van de auteur geven de beste informatie. 
  4. Tegen de oude manier van dingen of huidige manier doen - die dingen die niet goed werken. 


Inderdaad, moeten we dat niet allemaal doen om dit te besteden aan alle ondernemers overal? Wanneer ondernemers slagen, industrie slaagt, evolueert en blijft fit en efficiënt, en niet te vergeten het biedt oneindig veel nieuwe banen ook. Nu dan als je ervoor kiest om te helpen jual RPP - http://jualrpp2013.com/ - een collega-auteur in een elektronisch boek project, ondernemende business plan, industrie handleiding of werkelijke boek, moet je een paar dingen zo niet veroorzaken overwegen auteursrechten daagt op de weg.

Bijvoorbeeld wanneer schoppen rond nieuwe ideeën en business concepten, zou je niet wilt geen "exacte woorden" of zinnen die ze steken in deze e-mails in uw eigen elektronische boeken, artikelen, of op uw blog, als gebruik jual RPP kurikulum 2013 - http://jualrpp2013.blogspot.com/ - je zou kunnen gebruiken die in uw boek, en dat zou kunnen leiden tot auteursrechtelijke kwesties, of iemand die later zou kunnen zeggen dat er plagiaat, ook al was er niet, het is gewoon het risico niet waard daar.

Dus, Dat betekent niet dat je niet kunt krijgen creatief en hergebruiken of recyclen van uw eigen woorden. Bijvoorbeeld, in het algemeen, wat ik heb gedaan in het verleden is iets van het onderwerp te veranderen en gebruik mijn woorden voor een ander onderwerp of sub-onderwerp, en ik alleen staat ", de andere dag dat ik sprak met een kennis over ... "maar nooit gebruik van hun woorden, alleen mijn eigen, tenzij ze die nodig hebben voor een citaat in hun boek, dan zou ik niet willen gebruiken jual RPP 2013 - http://rppkurikulum2013.blogspot.com/ -, om niet te verdubbelen -up of struikelen sommige co-mputer plagiaat software van Amazon Kindle, of eventuele toekomstige uitgever van tijdschriften, of dergelijke.

Door het veranderen van het onderwerp enigszins zal het geen invloed hebben op wat je doet, of stelen hun donder of idee. U ziet, kun je een hoop kilometers uit een slimme elektronische boek samenwerking strategie, zelfs als u afzien van de betaling van elk type voor uw werk aan het project. Serieus, zou je verbaasd zijn de voordelen aan het werken op deze manier. Gelieve dit alles te overwegen en erover nadenken.

Diva Pendidikan
Comments