PLUS +‎ > ‎

Posta Shqiptare


Drejtoria e Pergjithshme e Postes  Shqiptare sh.a. 

Adresa: 
Posta Shqiptare sh.a. 
Rr. “Reshit Çollaku”, Nr. 4 
Tirane

Tel:      ++ 355 4 22 58 828 
Fax:     ++ 355 4 22 59 770 

E-mail: posta@postashqiptare.al 

Informacionin per shërbimin E M S ne qytete  mund të merrni ne: 

1- Filjale dhe dege që përfshihen në rrjetin telefonik automatik

TiranaTel Fax042250681ElbasaniTel fax05452772
DurresiTel Fax052223681KorcaTel fax08242984
FieriTel Fax034222153VloraTel fax03322835
ShkodraTel Fax022423731KavajaTel fax05542709
LushnjaTel Fax03522040BeratiTel fax032232387
LaciTel Fax05362386GjirokastraTel Fax08463680
SarandaTel Fax08522660TepelenaTel Fax08142579
LibrazhdiTel Fax05142477PogradeciTel Fax08322819
KukesiTel Fax02422340GramshiTel05132210
PeqiniTel05122319PukaTel02122339
LezhaTel02152380M. e MadheTel02112103
SkrapariTel03122390KucovaTel03112401
MallakastraTel03132739ErsekaTel08122387
BilishtiTel08112360PermetiTel08132595
DelvinaTel07262455PeshkopiaTel02182110
MirditaTel02162470TropojaTel02132628
HasTel02142152   

2-Ne sportelet e zyrave postare 
3-Ne qendren kombetare te sherbimit EMS ne Tirane  
   Tel: ++ 355 4  24 55 748     
   Tel: ++ 355 4  24 55 749 dhe 
    Fax: ++ 355 4  23 21 26


Filiali Tranzit i Postave

Adresa: Rruga “Aleksander Moisiu”, (prane “KINO-STUDIOS”) 
             Tirane 
Tel:      ++ 355 4 37 84 93 
Fax:     ++ 355 4 37 55 98
Comments