Juletræssalg

Køb dit juletræ hos De Skovbrugsstuderendes Juletræssalg. Vi har et flot udvalg af både økologiske og konventionelt dyrkede juletræer; nordmannsgran og rødgran.
Overskuddet fra salget går til vores fond, der støtter studerendes uddannelse i form af studierelaterede udenlandsrejser.

Du finder os på
Rolighedsvej 21, 1958 Frederiksberg C.
- og på Facebook.

Åbningstider 2017

Lørdag d. 2 dec: Kl. 10-18

Søndag d. 3 dec: Kl. 10-16

Lørdag d. 9. dec.: Kl. 10-18

Søndag d. 10. dec.: Kl. 10-16

Fredag d. 15.dec.: Kl. 15-19

Lørdag d. 16. dec.: Kl. 10-18

Søndag d. 17. dec.: Kl. 10-18

Torsdag d. 21. dec.: Kl. 15-19

Fredag d. 22. dec: Kl. 13-17Nyheder 2017
-Som en nyhed får vi i år vores konventionelle Normannsgranner fra en af de studerende på Landbohøjskolen! Træerne er dyrket på Samsø og har under Asbjørns opsyn udviklet sig til nogle rigtig flotte, store træer, som vi glæder os til at kunne tilbyde jer!
- Vi fører i år økologiske Normannsgranner fra Lilleheden Økogran ved Skanderborg, som vi før har fået rigtig fine træer fra. 
- Vi har fået ny leverandør af Rødgranner, nemlig Tirsvæld fra Nordsjælland.

Nyheder 2016
- Vores certificerede økologiske træer er nu også mærket under Fair Trade Danmark. Dermed garanteres gode arbejdsforhold både herhjemme i Danmark og i Georgien, hvor frøene kommer fra. I kan læse mere på www.fairtrees.dk. Træerne kommer fortsat fra midtjylland.
- Vi har i år også sprøjtefrie træer fra omlægningskultur. Også fra midtjylland.
- Vores konventionelle træer kommer igen i år fra Gisselfeld.

Nyheder 2015
- Vi har fået ny leverandør af konventionelle træer, hvilket betyder at vi kan sætte prisen lidt ned. Træerne kommer nu fra Gisselfeld på Sjælland.
- Vi tilbyder nu også træer i potte.
- Vi har i år fået mere plads til vores træer på stadepladsen, hvilket betyder at du lettere kan finde et træ i den helt rigtige størrelse.

I 2014 solgte vi som noget ekstraordinært også på Rådhuspladsen, Kbh K i forbindelse med markeringen af København som Europas Grønne Hovedstad, d. 8. og 9. december, indbudt af Københavns kommune. I år holder vi os dog til den hyggelige gård på Rolighedsvej 21, hvor I kender os fra de sidste år.

De Skovbrugsstuderendes Juletræssalg


Undersider (2): Vores træer Vores træer