Prvenstvo Balkana za starije pionire, Tekirdag, Turska, 06.07.2013. godine

 

Na predmetnom balkanskom šampionatu kao članovi srpske pionirske reprezentacije su nastupili i dva naša člana, Nemanja Milić i Mateja Vukmirica. Takođe, pored njih na ovom veoma značajno takmičenju je bila i naš trener Jelena Krvopić, te su zajedno sa ostalim članovima reprezentacije dostojno reprezentovali našu državu.

Ovoga puta naši takmičari nisu uspeli da osvoje neku od medalja, ali su ipak pokazali da su se s punim pravom našli na ovom takmičenju i da će sigurno i u budućnosti biti deo nacionalnog tima. Ono što je obeležilo i na neki način uticalo na krajnji rezultat je svakako dug put do Tekirdaga i neiskustvo naših mladih takmičara kada je u pitanju regulisanje kilaže. Zbog toga je ovaj njihov nastup u svakom slučaju bio velika škola i neizmerno iskustvo koje će im puno koristiti u njihovoj daljoj sportskoj karijeri.

Zato im svi mi iz kluba upućujemo iskrene čestitke na svemu što su uradili tokom ove godine, kao i na ovom šampionatu i želimo puno uspeha i dobrih rezultata u budućnosti.

 

Predsednik kluba

Svetislav Vukmirica


Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.

Galerija fotografija: