Pojedinačno prvenstvo Srbije za mlađe pionire, Bor,  01.06.2013. godine


U subotu, 01.06.2013. godine, u Boru, održano je Pojedinačno prvenstvo Srbije za mlađe pionire. Na predmetnom takmičenju nastupilo je 195 takmičara iz 59 klubova, a naš klub je predstavljalo 6 takmičara.

Slobodan Bakić i Nevena Milić su bili na visini zadatka, pokazali su neizmernu želju za uspehom i bilo je zaista lepo posmatrati njihove borbe.

Bakić je nizao pobede i sve borbe je rešavao najvećim poenom, međutim samo jedna borba ga je udaljila od prvog mesta i to protiv takmičara Milićević Vojina iz Zemuna, te je na kraju morao da se zadovolji sa srebrnim odličjem.
Nevena Milić je sa velikim entuzijazmom ulazila u mečeve i bilo je vidljivo da je ona zaista želela da pokaže svo svoje stečeno znanje i umeće. Prvu borbu je rešila u svoju korist, a drugu, odlučujuću za najviši plasman je radila protiv Popović Milice iz Novog Sada. Nevena je u početku borbe u par navrata odlično napala svoju protivnicu i odlučno išla da realizuje bacanje. Sudija to nije prepoznao, nije nagrađivao njenu aktivnost, kao i dva uspešna bacanja koja je ostvarila protiv svoje protivnice, te je nakon toga pala na poen, koji ju je koštao poraza. Nakon toga je Nevena do kraja takmičenja uspešno rešila sve svoje borbe i uspela da zauzme 3. mesto.

Luka Spasić, Stefan Milošev, Ilija Petkov i Snežana Marinkov su ostali bez plasmana, ali se nadam da će već sledeće godine pokazati mnogo više.

Rezultati:

Mlađi pioniri :
- Slobodan Bakić, ktg + 66 kg kg, 2. mesto.

Mlađe pionirke :
- Nevena Milić, ktg 40 kg, 3. mesto.


Trener
Vanja Šamu


Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.

Galerija fotografija: