Miroslav Bogojević novi predsednik kluba

  
 
 
 
 
 
 
 
 

Proteklu 2013. godinu možemo okarakterisati kao veoma uspešnu godinu u kojoj smo uspeli da nastupimo na čak 55 takmičenja i 4 trening kampa i da istovremeno ostvarimo vrhunske rezultate u svim uzrasnim kategorijama. Takođe, kao godinu u kojoj smo sa organizacijom nekoliko velikih takmičenja obeležili jubilarnu 45 – tu godinu od postojanja džudoa u Kikindi.

Nakon 5 godina obavljanja funkcije predsednika kluba, zbog formalno pravnih razloga Svetislav Vukmirica dao je ostavku na istu. Naime, zbog sukoba interesa koji je prouzrokovan imenovanjem na funkciju zamenika predsednika opštine Kikinda Vukmirica više nije u mogućnosti da vrši obe funkcije.
  
"Zato, da bi sve bilo u skladu sa zakonom i da bi klub i u budućnosti funkcionisao na najbolji mogući način dajem ostavku na funkciju u klubu."

Na mesto novog predsednika UO članovi Skupštine kluba jednoglasno su izabrali Miroslava Bogojevića. Diplomirani mašinski inženjer iz Kikinde, rođen 1982. godine, dugogodišnji je prijatelj kluba koji je svojim angažovanjem u klubu doprineo vrhunskim rezultatima koje smo stvarili. Svojim radom i privrženošću pokazao je i dokazao da je spreman da naš klub nastavi da vodi putem uspeha. Trenutno je zaposlen kao direktor kvaliteta u kikindskoj fabrici Le Belier.

Na predlog novog predsednika, novi član upravnog odbora je Vladimir Buča. Višegodišnji prijatelj kluba koji je sa svojom porodicom pomogao klubu u najtežim trenucima i velikim angažovanjem stekao je poverenje uprave kluba.

Comments