30. međunarodni džudo kup "Kikinda 2013"

  
 
 
 
 
 
 
 
 


Nakon završetka zajedničkog treninga mogu slobodno da zaključim da je ovogodišnji jubilarni turnir doneo kvalitet više u odnosu na prethodni i da je samim tim postavio nove standarde, kako nama u klubu, tako i svim džudo subjektima u Srbiji. 
Ove godine na našem takmičenju se okupilo 512 takmičara iz 55 klubova, 8 država u regionu, te je sam turnir ponovo bio prilika da se mladi borci druže, šire prijateljstva i ujedno odmere snage sa svojim vršnjacima. Svojim prisustvom takmičari i treneri iz Levski Sofija, Bugarska, Libertu Oradea, Drobeta Turn Severin, Mirkurea Ćuk i Banat Temišvar, Rumunija, Pakš i Domazek, Mađarska, Panda Zagreb, Hrvatska, Borsa Mostar, Famos Istočno Sarajevo i Leotar Trebinje, Bosna i Hercegovina, Ravne Koruška, Slovenija, Onogošt Nikšić, Crna Gora, kao i naši predstavnici iz Srbije dali su veliki značaj za samu organizaciju ovog takmičenja. Svako je na svoj način demonstrirao stečena znanja i veštine koja su na kraju dala određeni rezultat. Ono što je na svoj način obeležilo ovu našu manifestaciju je svakako i zajednički trening učesnika turnira. Naime, 113 mladih boraca je imalo priliku da se susretne sa drugačijim načinom rada i da se ujedno pripremaju za ono što ih čeka u bliskoj budućnosti.
U svakom slučaju jubilarni 30 – ti turnir u jubilarnoj 45 – oj godini postojanja džudoa u Kikindi je protekao na najbolji mogući način i još jednom se pokazala snaga i kvalitet koju poseduje Džudo klub Partizan Kikinda. 

Predsednik kluba
Svetislav Vukmirica


Plasmani po kategorijama:
Comments