Wedstrijden‎ > ‎

2019 - 2020

28 september 2019 - Pot van Olen

Jasper is hier onze enige deelnemer, door kwetsuur van Kasper die toch mooi mee komt supporteren.  Jasper zit in een poule van 3 en valt wel dapper aan, maar moet toch zijn meerdere erkennen in de andere jongens.  Daarmee kan hij niet doorstoten naar de boom. 

Coach Karola

22 september 2019 - Open van Brabant

Lotte is onze enige deelnemer en met maar 9 kampers in haar klasse is ze ook de lichtste.
Haar eerste kamp is tegen Filipetto. Deze heeft een eerste "dan" en is duidelijk te sterk voor Lotte. Lotte  verliest deze kamp met een sankaku houdgreep. Haar tweede kamp verloopt beter en ze scoort waza-ari maar wordt bij een aanval overgenomen en verliest met ippon. Jammer maar Lotte was duidelijk de minst sterke in deze categorie.
Toch proficiat voor je inzet.
Coach Luc

15 september 2019 - Battle of the Kyu’s - Wachtebeke

Elien is hier onze deelnemer. Er zaten maar 5 meisjes in haar gewichtscategorie, ze was de enige lage kyu graad.

Dus er is een poule van 4 volledig afgewerkt en dan heeft de enige groene gordel van die vier nog een best-of-three gedaan tegen Elien. Eerste wedstrijd zichzelf in tani otoshi gegooid. Tweede en derde kamp gewonnen door kanteltechniek en houdgreep.
Coach Maarten

15 september 2019 - Wedstrijd Herne U11 en U13

Bij de U11 twee deelnemers Yann en Lander
Yann wint twee kampen: één doordat de tegenstander drie strafpunten heeft opgelopen door niet te willen kampen. De 2de kamp verliest hij met ippon uit co uchi gari, de derde wint hij op beslissing maar hij had wel een waza-ari moeten krijgen.

Lander?

Vier deelnemers bij de U13: Yelena, Myrdin, Jannes en Lars
Yelena verliest haar twee kampen van de best of 3.
Myrdin die heel hard zijn best doet vecht de volledige kamp uit maar verliest op beslissing. De volgende kampen is duidelijk dat hij alles gegeven heeft en verliest de volgende twee kampen.
Jannes wint zijn twee eerste kampen: de1ste uit waza-ari en houdgreep en de 2de met 2 waza-aris uit uchi mata. De 3de kamp start hij heel sterk maar loopt dan mee met zijn tegenstander en wordt geworpen met een o uchi gari uit het boekje. Hier kan hij alleen maar een goede les uit trekken.
Lars verliest zijn eerste 2 kampen met ippon en wint zijn derde door opgave van zijn tegenstander.

Proficiat voor ieders inzet
Coach Luc