Welkom‎ > ‎

Seizoensafsluiting-2019

Clubkampioenschap 2019

2019 Inschrijving seizoensafsluiting


Beste judoka,
Wij nodigen jou en je familie van harte uit op onze seizoensafsluiting van het seizoen 2018-2019.  Dit gaat door op zaterdag 22 juni 2019.

Alle judoka’s mogen deelnemen aan het clubkampioenschap, van klein tot groot, van wit tot en met zwart.  Wedstrijdjes zullen georganiseerd worden tussen judoka’s van ongeveer hetzelfde gewicht, rekening houdend met leeftijd, graad en ervaring, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.  Alle deelnemers krijgen natuurlijk ook een medaille, want deelnemen is belangrijker dan winnen!  Je mag je hele familie meenemen om voor je te komen supporteren.  We hebben dan ook een deel van de grote zaal afgehuurd voor deze gelegenheid, zodat iedereen alles goed kan zien.    

Vooraf is er de kampioenenviering, waarbij de meest verdienstelijke judoka’s van het afgelopen seizoen in de bloemetjes worden gezet.  En achteraf volgt een hapje en een drankje in de cafetaria om na te mijmeren over het voorbije seizoen en vooruit te blikken op het komende seizoen.  Voor het hapje voorzien wij hamburgers en hotdogs (3 euro per stuk, ter plaatse te betalen).  Gelieve het gewenste aantal op voorhand te bestellen via het inschrijvingsformulier.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.  Je kan dit doen via het formulier hiernaast.  Gelieve dit zo snel mogelijk te doen en ten laatste op woensdag 12 juni 2019.  Deelname aan het clubkampioenschap is gratis!

Praktisch

Wij hebben volgend tijdschema voorzien:

-       8.45 u: alle judoka’s verzamelen aan de kleedkamers voor de weging

-       9.00 u: gezamenlijke opwarming

-       9.15 u: kampioenenviering

-       9.30 u: begin van de wedstrijden

-       12.30 u: medaille-uitreiking en groepsfoto

-       12.45 u: hapje en drankje in de cafetaria (hamburgers en hotdogs zijn voorzien vanaf 11u)

Het juiste einduur is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Voor de opbouw (vanaf 8.00 u) en het opruimen kunnen wij nog wat extra helpende handen gebruiken.  Kom gerust wat vroeger naar de sporthal!

Jongens worden gewogen in judobroek en meisjes in judobroek en T-shirt.  Meisjes dragen tijdens de wedstrijd een T-shirt (bij voorkeur wit) en jongens dragen geen T-shirt tijdens de wedstrijd.  Breng ook zeker jullie witte gordel mee, als je die nog hebt.

Voor de duidelijkheid ook nog even dit: er is die dag geen training, niet voor de jeugd en niet voor de volwassenen.

Bestuur JC Edo

info@judoclubedo.be