Weekendje 2017 - Blankenberge 

2017 Inschrijving Judoweekend Blankenberge JC Edo


Beste judoka,

Ook dit jaar organiseren wij een judoweekendje voor al onze judoka’s vanaf 9 jaar (geboortejaar 2008 of eerder).  Als je mee wil, moet je het weekend van 27 tot en met 29 oktober 2017 in je agenda reserveren en moet je je inschrijven via het formulier hiernaast.

Gelieve dit zo snel mogelijk te doen. Wie ingeschreven is vóór 30 juni 2017 is zeker van zijn plaats.  

Deelname aan het weekendje kost 80 euro.  Gelieve bij de inschrijving onmiddellijk de betaling uit te voeren op rekening van de club (IBAN: BE84 7340 3141 3659; BIC: KRED BE BB) met vermelding van “weekend” en je naam.  Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het deelnamegeld.

Veel gaan we verder nog niet verklappen, buiten dat we terug naar Blankenberge gaan en dat we weg zullen zijn van vrijdagavond tot zondagnamiddag.  Maar de deelnemers van de voorbije jaren zullen je kunnen bevestigen dat het altijd al een groot succes is geweest.  Dus, niet treuzelen en inschrijven maar.  Wie ingeschreven is, krijgt ten laatste een week voor vertrek een brief met de nodige info en instructies.

Enkel judoka's geboren in 2008 of vroeger en in het bezit van een geldige vergunning (op het moment van het weekend) kunnen deelnemen.

Bestuur JC Edo