Welkom‎ > ‎

Sponsoring voordelen

 Voorwaarden voor de sponsoring door Immolight


Omdat (sport)verenigingen vaak op zoek zijn naar financiële middelen om hun activiteiten te ondersteunen hebben we een aantrekkelijk sponsoringsconcept uitgedacht! Een concept dat uw favoriete (sport)vereniging veel extra financiële ondersteuning kan opleveren.

DE WERKWIJZE

1. U en de overige leden van uw (sport)vereniging maken reclame voor Immolight binnen en buiten uw (sport)vereniging.
2. Iemand van uw sportclub of daarbuiten besluit om zijn/haar woning te verkopen.
3. Gezien de reclame die u of de andere leden van de vereniging voor Immolight heeft gemaakt, mogen we op gesprek bij de woningeigenaar die verwijst naar uw vereniging.
4. Wanneer de woningeigenaar kiest voor een samenwerking met Immolight voor de verkoop van zijn/haar woning, storten we bij aanvang van de verkoopperiode €250 op de rekening van uw favoriete (sport)vereniging + betalen we aan diegene die de reclame voor ons kantoor maakt het lidgeld van zijn sportclub voor een jaar (max. 250 Euro). Ongeacht of de woning verkocht wordt of niet.
5. Woning verkocht = uw (sport)vereniging een gulle sponsoring rijker = een jaar lang gratis sporten voor de actieve reclamemaker = Immolight een tevreden klant rijker = iedereen gelukkig!

DE VOORDELEN

1. De (sport)vereniging beslist zelf wat er met de gelden gebeurt.
2. Geen verdere verplichtingen voor de (sport)vereniging.
3. Zonder limiet.
4. In plaats van een anoniem goed doel helpt uw contact rechtstreeks de (sport)vereniging en sport hij/zij een jaar lang gratis!
5. Geen administratieve rompslomp.
6. Wij denken/helpen mee in de communicatie van dit concept naar uw leden.

Adres: Immolight
           Tiensesteenweg 350
           3000 Leuven
           0468 299 722
           www.immolight.be