Welkom

Judo is een leuke en veilige sport voor alle leeftijden.  Het is vooral weldadig voor kinderen door het verbeteren van de algemene fitheid, de coördinatie, het respect voor anderen, het zelfvertrouwen, de discipline, en nog zoveel meer.  Judo is een zelfverdedigingssport uit Japan die ontwikkeld werd door Jigoro Kano.  Judo betekent letterlijk "zachte weg". Hiermee wordt bedoeld dat je in judo altijd van de kracht en van de bewegingsrichting van je tegenstander gebruik moet maken. Met andere woorden, met een minimale inspanning het maximale resultaat bereiken.  Meer informatie over judo, kan je onder andere vinden op Wikipedia.


Op deze website kom je alles te weten over onze judoclub.  Grasduin gerust eens rond en als je niet kan wachten om zelf te beginnen, kan je eens langskomen tijdens de training of contact opnemen met een van de bestuursleden.  Wij verwelkomen zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden (vanaf 4 jaar), zowel recreanten als wedstrijdjudoka's.  Er is voor elk wat wils. 

Welkom

Ons nieuw judoseizoen start op zaterdag 1 september 2018.

Welkom aan iedereen die eens wil komen proberen. Dit kan vanaf de leeftijd van vier jaar. 

Wij geven iedereen 4 gratis initiatielessen. Al wat je hiervoor moet doen, is een formulier invullen en de 1e training een 15-tal minuten voor het begin naar de training komen. Dan krijg je van ons een judopakje dat je dan kan lenen tijdens de training, zolang de voorraad strekt. Je kan best sportieve kledij aandoen, voor het geval wij geen pakje van de gepaste maat meer ter beschikking hebben.   

Onze judoclub kent geen vaste instapmomenten, waardoor je tijdens elke training kan beginnen. Hier kan in het begin van het jaar een uitzondering op gemaakt worden, indien de groep te groot wordt, dit om ervoor te zorgen dat alle kindjes een optimale begeleiding krijgen.
Voor een goede organisatie en werking van onze club vragen wij om ons op voorhand te verwittigen van je komst. Gelieve hiervoor het ingevulde (en ondertekende) initiatieformulier door te sturen naar info@judoclubedo.be.

In september en oktober gelden volgende algemene regels om te weten in welke groep je kan meetrainen (zie trainingsuren):
  • 4-, 5- en 6-jarigen starten in groep 1
  • 7-, 8-jarigen starten in groep 2
  • 9-jarigen starten best in groep 2 en kunnen eventueel later in het jaar doorschuiven naar groep 3
Voor meer info en het formulier: zie onze pagina Inschrijven. Als je dan nog vragen hebt, kan je ons contacteren via e-mail.

 Seizoen 2018 - 2019

 24 november 2018  Interclub dag 2 - Gent  Verslag
 Foto's
 17 november 2018  Interclub dag 1 - Sint Truiden   Verslag
 26 oktober 2018  Week-end Blankenberge


 
 6 oktober 2018  Hainaut Cup  Verslag
 23 september 2018      Tervuren Open van Brabant  Verslag
 1 september 2018  Start nieuw judoseizoen:  Ons hele team van lesgevers - assistenten en mensen  die achter de schermen meedraaien - staat terug klaar om er een geweldig  judojaar van te maken!  
 Zomer 2018 Voor de 6e keer op rij is onze club door de VJF benoemd tot jeugdvriendelijke  judoclub.  Voor ons vorig seizoen zijn wij terug bekroond met het gouden label.  Een  dikke proficiat aan alle trainers en bestuursleden die dit mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk aan al onze leden en dan vooral onze jeugdleden.   
 23 juni 2018  Seizoensafsluiting 2017 - 2018 / Clubkampioenschap
Enkele sfeerbeelden

 Film
 Foto'sWij richten ons vooral op judoka's uit Wilsele, Wijgmaal, Herent, Veltem, Winksele en Rotselaar.  Natuurlijk zijn anderen ook altijd van harte welkom.
°


Geen training  
Op feestdagen, op woensdag in de schoolvakanties, tijdens de zomervakantie en bij speciale gelegenheden

Data:
Kerstmis-, Nieuwjaarsvakantie
Van 25 december 2018 tot en met en 2 januari 2019

Onze sponsors
Steun ons via Trooper:
Meer info: Trooper


Wil u hier reclame voor uw bedrijf?  Neem contact op met ons voor de voorwaarden.