Welkom

Judo is een leuke en veilige sport voor alle leeftijden.  Het is vooral weldadig voor kinderen door het verbeteren van de algemene fitheid, de coördinatie, het respect voor anderen, het zelfvertrouwen, de discipline, en nog zoveel meer.  Judo is een zelfverdedigingssport uit Japan die ontwikkeld werd door Jigoro Kano.  Judo betekent letterlijk "zachte weg". Hiermee wordt bedoeld dat je in judo altijd van de kracht en van de bewegingsrichting van je tegenstander gebruik moet maken. Met andere woorden, met een minimale inspanning het maximale resultaat bereiken.  Meer informatie over judo, kan je onder andere vinden op Wikipedia.


Op deze website kom je alles te weten over onze judoclub.  Grasduin gerust eens rond en als je niet kan wachten om zelf te beginnen, kan je eens langskomen tijdens de training of contact opnemen met een van de bestuursleden.  Wij verwelkomen zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden (vanaf 4 jaar), zowel recreanten als wedstrijdjudoka's.  Er is voor elk wat wils. 

Seizoen 2017-2018 


Welkom aan iedereen die eens wil komen proberen. Wij geven iedereen 4 gratis initiatielessen. Al wat je hiervoor moet doen, is een formulier invullen en de 1e training een 15-tal minuten voor het begin naar de training komen. Dan krijg je van ons een judopakje dat je dan kan lenen tijdens de training, zolang de voorraad strekt. Je kan best sportieve kledij aandoen, voor het geval wij geen pakje van de gepaste maat meer ter beschikking hebben.

Onze judoclub kent geen vaste instapmomenten, waardoor je tijdens elke training kan beginnen. Hier kan in het begin van het jaar een uitzondering op gemaakt worden, indien de groep te groot wordt, dit om ervoor te zorgen dat alle kindjes een optimale begeleiding krijgen.

Voor een goede organisatie en werking van onze club vragen wij om ons op voorhand te verwittigen van je komst. Gelieve hiervoor het ingevulde (en ondertekende) initiatieformulier door te sturen naar info@judoclubedo.be
.   

 

In september en oktober gelden volgende algemene regels om te weten in welke groep je kan meetrainen:
  • 4-, 5- en 6-jarigen starten in groep 1
  • 9-jarigen starten best in groep 2 en kunnen eventueel later in het jaar doorschuiven naar groep 3
Voor meer info en het formulier: zie onze pagina InschrijvenAls je dan nog vragen hebt, kan je ons contacteren via e-mail.

Toekomst

Interclub 2017:
In november gaat weer een harde strijd geleverd worden om de medailles in de interclub, de ploegencompetitie van het judo, waarbij clubs het tegen elkaar opnemen. Dit is de leukste wedstrijd van het jaar. Ook een deel van de trainers en assistenten doet hier aan mee. En zij zouden het heel hard appreciëren mochten jullie voor hen komen supporteren.

Dag 1: zaterdag 18 november
Sporthal Veemarkt - Sint-Jansstraat, 3800 Sint-Truiden,
weging van 8:45 tot 9:30 u, wedstrijden vanaf 10:00 u

Dag 2: zondag 22 november
Topsporthal Vlaanderen - Zuiderlaan 14, 9000 Gent,
weging van 12:00 tot 12:45, wedstrijden vanaf ca. 13:30 u

Nieuws   

 18 november 2017 Interclub dag 1 Sint Truiden  Verslag
 29 oktober 2017 Flanders Judo Cup Lommel  Verslag
 27-29 oktober 2017Week-end Blankenberge 
 7 oktober 2017 U11 Zaventem  Verslag
 23 september 2017 Open van Brabant U15 - U18  Verslag
 16 september 2017 Pumi U11 - U13 Lennik  Verslag
 16 september 2017 U15 Pot van Olen  Verslag
 2 september 2017 Start nieuw judoseizoen:  Ons hele team van lesgevers - assistenten en mensen  die achter de schermen meedraaien - staat terug klaar om er een geweldig  judojaar van te maken!  
Zomer 2017  Voor de 5e keer op rij is onze club door de VJF benoemd tot jeugdvriendelijke  judoclub.  Voor ons vorig seizoen zijn wij terug bekroond met het gouden label.  Een  dikke proficiat aan alle trainers en bestuursleden die dit mogelijk hebben  gemaakt. En natuurlijk aan al onze leden en dan vooral onze jeugdleden. 
  24 juni 2017 Clubkampioenschap

Verslag 
Foto's 
FilmWij richten ons vooral op judoka's uit Wilsele, Wijgmaal, Herent, Veltem, Winksele en Rotselaar.  Natuurlijk zijn anderen ook altijd van harte welkom.
°


Geen training  
Op feestdagen, op woensdag in de schoolvakanties, tijdens de zomervakantie en bij speciale gelegenheden

Data
  • 26,27,30 december
  • 2 en 3 januari

Onze sponsors

Wil u hier reclame voor uw bedrijf?  Neem contact met ons op voor de voorwaarden.


www.immolight.be