Josera macskatápok nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aroma- és színezőanyagot, illetve konzerválószert. Kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas húsalapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak cukrot, szóját és búzát, így allergiára hajlamos macskáknak is nyugodtan adhatók. A kutyatápokhoz hasonlóan itt is több termékvonal tápjai közül választhatnak a gazdik. A Profi és Emotion termékek között mindenki megtalálhatja a kedvencének legmegfelelőbbet.

Emotion termékvonal:
 
1. Szőrlabdagátlás
A speciális rostösszetevők segítik a lenyelt szőr minél gyorsabb áthaladását az emésztőrendszer traktusain, így gátolva a szőrlabdaképződést.
 
2. Bőr és szőrzet
A fényes, selymes szőrzet és az egészséges bőr a jól táplált macska egyik fő ismérve. Az értékes omega 3- és omega 6-zsírsavak, az E-vitamin, a biotin és a szerves kötésben lévő cink mindezt biztosítja.
 
3. pH-szabályzás
 Az optimális Ca-P arány és a mérsékelt Mg-tartalom együttesen biztosítják a húgyutakban a megfelelő pH-értéket, így csökken a húgykő okozta megbetegedések kialakulásának kockázata.
 
4. Vitalitás
 A Josera tápokban a magas biológiai értékű fehérjék mellett az élesztő és az antioxidáns hatású E-vitamin is     hozzájárul     az immunrendszer védelméhez. A felhasznált alapanyagok a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően kerülnek kiválasztásra.